Trenger gode vinger for å fly høyt! – Elverum

Trenger gode vinger for å fly høyt!

To Elverumsspillere på toppscorerlistas topp 10 i Eliteserien!

22 serierunder er tilbakelagt i Eliteserien og Elverum avsluttet med et knallsterkt seriegull 8 poeng foran nr to på tabellen.

Elverum har vist seg å fly høyt gjennom sesongen både i Champions League og Eliteserien. Godt hjulpet av et par skikkelig gode vinger skal vi tolke toppscorer-tabellen.

På topp 10 finner vi to Elverumsspillere, Kevin Gulliksen på 4.plass med sine 129 mål, og André Lindboe på 9.plass med sine 117 mål.

Det er kanskje ikke tilfeldig at det er nettopp disse to som har stått for mange av målene til Elverum gjennom sesongen. Elverum har et spill som legger opp til høyt tempo noe som kler vingene godt.

Begge har vist seg fram utallige ganger ikke bare i Eliteserien men også i Champions League der de begge har vært med på rundens lag i gruppespillet. Kevin Gulliksen har i tillegg vært med på månedens lag i Eliteserien flere ganger, mens André Lindboe gikk hele vegen og tok to titler som rundens spiller i Champions League.

For å lykkes må du ha et godt lag som spiller sammen, skal du fly høyt må du i tillegg ha et par skikkelig gode vinger!

Nå venter et knallhardt sluttspill, som starter med kvartfinale hjemme mot Kolstad 15.april. En herlig håndballvår er i anmarsj!