Wall of Fame: Thorir Hergeirsson – Elverum

Wall of Fame: Thorir Hergeirsson

15. april i forkant av kvartfinalen i sluttspillet innvier vi Wall of Fame! Fram til da får du et innblikk i hvem som får sin velfortjente plass på veggen i denne omgang!

Det er mange som fortjener heder og ære for at Elverum Håndball Herrer er der de er i dag. Nå løfter vi noen av dem opp på Wall of Fame for sine viktige bidrag i svart og hvitt gjennom klubbens historie.

1994: Thorir Hergeirsson

Thorir kom til Elverum som trener i 1989 og forlot Elverum fem år senere. Han vekket en sovende kjempe med to opprykk og comeback etter 15 år utenfor Eliteserien i 1992. Etablerte en ny treningskultur og løftet Elverum til øvre halvdel av Eliteserien. Avsluttet med 4. plass i 1994. Har senere trent Håndballjentene til både OL-, VM- og EM-gull.