Ny spiller klar for neste sesong! – Elverum

Ny spiller klar for neste sesong!

Gjennom årets sesongen har Michael Apelgren oppdaget et uforløst potensiale i trenerteamet! 

Når Raymond Hamar har stått litt i forsvar i spillsekvenser på trening i løpet av vinteren har jeg sett et uforløst potensiale sier Micke.
Det er først og fremst en rulleringsspiller i forsvar Raymond vil gå inn og bidra som i første omgang. I angrep mangler han litt på trøkk og timing enda men det skal vi jobbe med i løpet av neste sesongs oppkjøring så får vi se om han bidrar litt fremover også etterhvert forteller han.

Han har bitt spurt om han kunne tenke seg å bidra litt i kamper tidligere denne sesongen også, men det har han blankt avvist. Nå har han endelig sagt ja!

Fantastisk at alle i klubben tenker på økonomien på en helhetlig måte og finner lure løsninger sier Nils Kristian Myhre i sportslig utvalg når vi tar en prat med han om endringene i trenerteamet. Vi har vært på Raymond flere ganger tidligere men aldri fått napp sier Myhre. Vi fikk høre på årsmøtet at selv om vi gjør det bra økonomisk om dagen så må vi fortsatt tenke fornuftig og nøktern tenking. Det gjør vi ved å gå for denne løsningen! 

Fysisk trener Thorsteinn Sigurjonsson har allerede satt han i gang på et individuelt treningsprogram og han viser god progresjon allerede og er i rute til neste sesong! Vi har fokus på eksplosivitet, bevegelighet og skadeforebyggende, så tar vi det derifra. 

Ola Norstrøm i Taigan sier at det er sånne spillertyper de elsker å heie frem. De som tar tak og setter standarden og viser glød til publikum. Vi gleder oss til å se Raymond på banen til høsten! sier Ola

Som vi hører fra alle ledd rundt klubben så er det stor entusiasme rundt påskens signering, vi gleder oss!