Elverum Håndball ønsker å gi noe tilbake! – Elverum

Elverum Håndball ønsker å gi noe tilbake!

Nå kan du og ditt lag vinne tur til Partille-cup!

De siste dagene og fram til førstkommende fredag kan alle norske yngreslag innenfor håndballen melde seg på til konkurranse hvor man kan vinne gratis deltakelse og opphold på Partille Cup i sommer.

Vi har tatt en prat med klubbens markedsansvarlige Kalle Bjørkman for å høre om hvorfor Elverum Håndball ønsker å sende et norsk lag til Gøteborg?

For meg er det veldig enkelt å svare på, hver hjemmekamp for Elverum Håndball kommer det massevis av yngreslag fra store deler av Norge for å heie på våre gutter. Enten det er i Eliteserien eller Champions League.
Dette ønsker vi nå å takke for og gi noe tilbake til for og hva passer da bedre enn å gi muligheten for et lag å få dra på verdens største og beste håndballturnering?

For de som ikke tidligere har vært med på Partille Cup, kan du fortelle oss litt om turneringen?

Partille Cup er for meg unik på mange måter, for det første så er det fantastisk å føle på begeistringen og gleden som utspiller seg på Heden hver sommer når lag fra hele verden samles for en uke turnering. Hele Gøteborg er fylt av håndballspillere fra alle verdens hjørner og stemningen er magisk.
Som barn/ungdom får du masse opplevelser med innvielse show som er fantastisk, Lisebergsbesøk, spille håndball mot lag fra lender du aldri tidlige har gjort, se landskamper, leaders party med nye vennskap for livet.
Ja listen kan gjøres velig lang.
Men det absolutt viktigste som stikker seg ut er akkurat det som Partille Cup har som visjon «A world of handball».

Påmeldingen til konkurransen har pågått en uke nå og siste dag for å melde seg på er førstkommende fredag. Hva tenker du om interessen så langt?

Så langt er jeg fornøyd med spredningen med lag fra landets alle fylker noe som viser at Partille Cup trekker. De siste dagene håper jeg at antallet lag som ønsker å være med å konkurrere om drømmeturen blir betraktelig flere.
Så langt er det 120 lag som ønsker seg til Gøteborg i sommer og vi håper å nå over 300 de nærmeste dagene.
Så avslutningsvis oppfordrer jeg alle yngreslag i hele Norge, meld dere på og få med hele apparatet rundt å stemme på dere etter hvert. Partille Cup er en magisk opplevelse som alle barn burde få oppleve.

Nominer ditt lag

HER!