Elverum teller ned til sluttspillet: Lasse Balstad, Kolstad – Elverum

Elverum teller ned til sluttspillet: Lasse Balstad, Kolstad

Elverum Håndball bygger opp til årets sluttspill med å intervju en spiller på hvert sluttspillag. Først ut er Lasse Balstad i Kolstad som er Elverum kommende motstander i kvartfinalen.

 

 Gjennom sesongen har dere vært mye opp og ned, seirer mot topplag som Drammen, Arendal og Haslum men allikevel på nedre halvdel. Dine tanker om Kolstads ujevne resultater?

– Det har vært mye opp og ned som du sier og dessverre mest ned. Men vi har heldigvis klart å levere i de kampene vi måtte vinne og fikk tatt de poengene vi trengte for å unngå kvalik til nedrykk når sesongen utviklet seg som den gjorde. Sluttspill for oss ble en stor bonus siden det så mørkt ut for det før siste serierunde.

 

Nå venter serievinnerne Elverum i kvartfinalespillet, hva kan vi forvente oss av fightene mellom seriens Nr.1 og Nr.8?

– En ting vi kan forvente oss i kvartfinalene er tenning. Kampene mellom Elverum og Kolstad har utviklet seg til å bli spesielle og jeg tror det betyr litt ekstra for begge lag å vinne, selv om det har sett ut som det har betydd mest for Elverum.

 

Hva må dere få til for at sesongen skal fortsette også etter kvartfinalespillet?

– For at vi skal fortsette sesongen etter kvartfinalene må vi komme opp med noe helt nytt som Elverum ikke er forberedt på ettersom de har hatt veldig god kontroll på oss i begge kamper i serien.

 

Kan du tippe de fire lagene som går til semifinale og hvorfor?

– De fire semifinalistene: Kolstad, Drammen, Arendal og Halden. Disse er i semifinalene på grunn av mest vilje til å komme videre.

 

Til sist hvilken er din drømmefinale og hvorfor?

– Min drømmefinale kommer allerede nå i kvartfinalen mot Elverum ettersom jeg liker å møte de beste. Men når det ikke kan skje nå, så vil jeg si Drammen, ettersom de var nest best i seriespillet