Vi søker deg til vår dugnadsgjeng! – Elverum

Vi søker deg til vår dugnadsgjeng!

Elverum Håndball trenger flere frivillige til å skape #NorgesTøffesteHåndballshow i Terningen Arena!

Elverum Håndball Herrer har i flere sesonger blitt kåret til «Norges beste arrangør», en bedrift vi vil gjenta de kommende årene. Den utmerkelsen kan kun gjenskapes ved hjelp av våre eminente frivillige.

Det er nå behov for enda flere. Vil du bidra i et vinnermiljø sammen med andre ildsjeler? Være en vert for 1500-2000 tilskuere hver eneste hjemmekamp? Eller er du kanskje bare glad i å hjelpe andre? Vi har bruk for dere alle.

Dugnadsgjengen styres av vår nye arrangementsansvarlige; Kari Wolla, som kan fortelle at det er behov for alt fra billettkontrollørrer, folk til å rigge hallen før og etter kamp, vakthold og mye mer. Intet bidrag er for lite, vil du så kan du!

Er du interessert? Send oss en e-post på: post@ehh.no