Elverum teller ned til sluttspillet: Trym Bilov-Olsen, Halden – Elverum

Elverum teller ned til sluttspillet: Trym Bilov-Olsen, Halden

Neste man ut i vår opplading til sluttspillet er Haldens Trym Bilov Olsen

Trym Bilov-Olsen, Gratulerer med en his torisk 4. plass for Halden.
Først og fremst takk for gratulasjoner.

Dere innledet sesongen forrykende og var gjennom høsten seriens beste lag, en svakere vårsesong. Dine tanker om Halden så langt i sesongen?
– Sett under ett er vi godt fornøyd med sesongen til nå og en historisk 4. plass, selv om en medalje hadde smakt ekstra godt. Vi startet jo forrykende, men fikk beina godt plantet på jorda etter 3 førjulskamper mot de 3 beste lagene i landet. Etter dette har vi måttet jobbe litt mer med spillet da ikke absolutt alle skudd fant nettmaskene, slik som i de 8-9 første kampene av sesongen.

Nå venter sluttspill mot Haslum, dine tanker om kampene mot Bærumslaget?
– Kampene mot Haslum kommer nok til å bli jevnspilte og fartsfylte. Vi har vært bra mot Haslum i år og er vel den beste motstanderen vi kunne fått. De viste oss også at de ikke gir bort noe gratis i 2.omg i forrige match, da de hentet inn 9 mål! Det har vi ikke tenkt til å la skje igjen!

Hva skal til for at dere går til semifinale?
-For at vi skal gå til semifinale må vi få satt vårt forsvar og straffe Haslum hver gang vi har muligheten. Men uansett spill/motspill er det laget som vil mest som kommer til å vinne.

Haslums styrker og svakheter?
-Haslum har som tidligere år et giftig kontring-/angrepsspill når de er i dytten, men er kanskje hakket svakere i forsvar enn tidligere utgaver.

Tipp hvilke fire lag som går til semifinale og hvorfor?
– Jeg tror topp 4 fra serien blir å se igjen i semifinalene i sluttspillet. Rett og slett fordi de tre lagene over oss i seriespillet, er de tre beste lagene i Norge nå og fordi jeg tror vi slår Haslum.

Til sist hvilken er din drømmefinale og hvorfor?
– Drømmefinale: Halden-Elverum. Fordi det er gøy å spille mot de beste og det er alltid artig å spille i fullsatt Terningen Arena.