Kalle Bjørkman: – En måned der drømmer kan bli virkelighet! – Elverum

Kalle Bjørkman: – En måned der drømmer kan bli virkelighet!

Markedssjef Kalle Bjørkman kan knapt vente med å komme igang med sluttspillet!

En måned med drømmer som skal bli til virkelighet
#sammenforelverum #vegentilelvarheimsparken

Etter en lang sesong med masse fantastiske opplevelser er vi igjen framme ved det store høydepunktet, sluttspill!

I Norge finnes det en merkelig debatt om at vi svensker prater ned seriespillet som om det ikke vore hvert noe som helst. Selvfølgelig er dette ikke sant, som svenske er jeg meget fornøyd med at vi igjen er seriemestere, at vi allerede har sikret oss deltakelse i EHF-cupen, at vi gjennom seriegullet har hjemmebanefordel i sluttspillet.
Serien er med og skaper masse forutsetninger for en toppklubb å bygge på og det er vår hverdag der vi skaper grunnfundamentet for å eksistere som toppklubb.

Men når vi nå går inn i sluttspilltider der hver kamp er avgjørende og bygger en stor forutsetning for din klubb og ditt lags videre mulighet for å ta hjem jackpoten så ser jeg ikke hva som kan være mere spennende.

Spør folk på Hamar om de synes det er spennende med hockeysluttspill, spør folk i Skellefteå, Jönköping, Detroit eller som nå Liverpool om de synes det er morsomt med sluttspill.
Kanskje noen i Roma våkner opp i dag og tenker er det bare en drøm eller vant vi virkelig med 3-0 mot selveste Barcelona i går?

Seriespill viser på styrke over lang tid og ja har du vunnet en serie så er du god. Men den tar ikke inn alle parameterer som at du skal slå ut et annet lag i best av 3,5 eller som i hockeyen best av 7. Du skal i tillegg gjøre det i kvart, semi og finale.

For en spenning det er når kampene blir direkte avgjørende, ikke noen lag som er ute før de virkelig er ute. Spør du Lillehammerguttene før kveldens femte finale på Hamar så trur jeg de drømmer og ønsker å holde liv i finaleserien.

Det er den drømmen som er så fantastisk å bygge på, når hele regionen, byen, klubben og laget står sammen i en intens periode på en måned med håp om å stå med pokalen og deltakelse i verdens gjeveste turnering Champions League.
Men skal drømmen bli virkelighet kan vi ikke hoppe over noen skritt, ikke noe kommer av seg selvt og jeg kan love at Kolstad er rimelig klare for å senke de siste seks årenes sluttspillmester.
Spillere som Lasse Balstad, Truls Moe Fjeseth, Lars Eggen Rismark og Håkon Følstad går alltid på banen for å vinne og de tror på det.

Her må alle opp i ringa og virkelig blø for drakten og drømmene.
Sammen kan du og jeg hjelpe gutta på tribunen, i gatene i byen kan vi være litt ekstra hyggelige og heia de fram, det er nå vi skal gi det lille ekstra som gjør at vi igjen møtes i Elvarheimsparken i slutten på mai.

La oss stå #sammenforelverum på #vegentilelvarheimsparken

//Hjertelig velkommen på søndagens kamp
Kalle Bjørkman markedsansvarlig Elverum Håndball

OBS, du har vell ikke misset at vi skal hedre ni av klubbens største stjerner gjennom 72 år, både før kampen og i pause. Møt opp og gi Økseter, hergeirsson, Berge og de andre fortjent hyllest.