Sparebank 1 Østlandet fortsetter som Hovedpartner til Elverum Håndball – Elverum

Sparebank 1 Østlandet fortsetter som Hovedpartner til Elverum Håndball

Signerte rekordavtale med brask og bram i banken!

 

Det er med stor glede vi kan levere nyheten om at vår Hovedpartner Sparebank 1 Østlandet sammen med Eiendomsmegler 1 forlenger sitt samarbeid med Elverum Håndball.
Sparebanken har vært med klubben i mange år nå og har vært en meget god partner i den veksten vi har vært gjennom siden vi restartet Elverum Håndball i 2002.
Sammen har vi vokst med hverandre og tatt skritt for skritt i å utvikle samarbeidet.
På spørsmål om hvorfor Sparebank 1 Østlandet og Elverum Håndball er så god match så svarer Tore Slettvold i Sparebanken følgende.
«Samarbeidet med Elverum Håndball er kanskje det samarbeid hvor vi på best måte har klart å bygge varemerke, klubben har over tid vært flinke til å bygge klubb og det gir resultater over tid både internt og for samarbeidspartneren»
Avtalen som er over de to kommende årene er den største samarbeidsavtalen Elverum Håndball noensinne har signert. Den gir oss stabilitet og er et signal om videre framgang i arbeidet med å bygge klubben enda sterkere for framtiden.
Kjell Inge Bækken regionbanksjef i Østerdalen, svarte følgende på hva samarbeidet mellom begge parter innebærer lokalt.
«Elverum Håndball er det største varemerket i Innlandet og den tar vi med oss inn i hverdagen i banken, vi bygger stolthet gjennom å gå på kamper, være en del av nettverket, gjennomføre prosjekter sammen med klubben og bruke spillere og ledere til både interne og eksterne aktiviteter.»
Fra Elverum Håndball sin side er vi meget fornøyde med å ha Sparebank 1 Østlandet med videre som vår tyngste partner og gleder oss til å utvikle hverandre videre.
Ytterligere en bra dag i Elverum Håndballs historie.