Endre Langaas signerer treårskontrakt med Elverum Håndball Herrer – Elverum

Endre Langaas signerer treårskontrakt med Elverum Håndball Herrer

Bodø-spilleren blir å se i svart og hvitt neste sesong!

Det er med glede vi i dag kan meddele at vi har signert strekspilleren Endre Langaas fra Bodø Håndballklubb fra neste sesong, og Elverum fortsetter å styrke troppen mot nye mål.
Langaas er en skikkelig fighter på linja og har gjort fått mang en Eliteseriekeeper til i riste på hodet denne sesongen, der han har herjet og scora over 100 mål fra linja.

Den 26 år gamle linjespilleren har vært en viktig del av rekruttlandslaget og jakter en plass i A-lagstroppen til Christian Berge. En spiller som er virkelig effektiv framover og aldri har vært redd for å gi julig i forsvar heller, nå blir han en av de «kortere» gutta i Elverumstroppen som er vant med 2 metersspillere på linja.
Han var en viktig brikke i å ta Bodø til en Cupfinale i desember, men måtte se seg slått av Drammensere i Spektrum.

Langaas signerer en 3.årskontrakt med Elverum, og den mestscorende strekspilleren i Eliteserien tenker dermed langsiktig. Han kom i sin tid til Bodø som 19. åring og trønderen har vist klasse for de blå og gule gjennom en årrekke både fremover og bakover. Strekspillere med over 100 scoringer i en sesong er ikke hverdags i Eliteserien. At det også er Bodø-spillerene med flest to-minuttere som nå tar turen til Elverum sier litt om hvor mye fightervilje som finnes her, dog er han et stykke ned på lista for Eliteserien totalt.

SPILLERFAKTA
Navn: Endre Langaas
Født: 5.10.1991
Posisjon: Strekspiller
Tidligere klubber: Nidelv og Strindheim
Vekt: 100kg
Høyde: 184cm

Mål i Eliteserien 2017-2018: 108 spillermål
Mål i Grundigligaen 2016-2017: 78 spillermål

Mål i NM/Cupen 2017-2018: 23 spillermål

 

Michael Apelgren er helt klar på hvorfor Elverum velger å gå for den eksplosive Bodø-spilleren:

-Endre er en ledertype som er en veldig dyktig toveisspiller. Han er ekstremt dyktig på å vinne sine dueller noe som gjør han krevende å forsvare seg mot. En målfarlig strekspiller, som kanskje har vært den beste på sin posisjon i årets Eliteserie.  – Sier Apelgren om nyvervingen.

Vi ønsker Endre Langaas velkommen til Elverum!