Kampen om semifinale! – Elverum

Kampen om semifinale!

Kampen om semifinalen fortsetter mellom Kolstad og Elverum.

På torsdag er det duket for sluttspillkamp nummer 2. I den første kampen vant vi meget komfortabelt 42-22 i en kamp som vi styrte fra start til slutt. Trønderne kom til Terningen Arena kom til oss uten å legge sjela si i kampen, og dermed fikk et godt elverumslag fritt spillerom på søndag. På torsdag snur rollene og det er Kolstad som har fordel av hjemmebane. Det er nok også ventet at de kommer med en innstilling på å knekke Elverum når de byr opp til dans Husebyhallen. En hall vertene mener er bedre for dem.

 

Men hvordan skal det være mulig å snu et tap med 20 mål til seier? Det er mye psykologi å spille i hall det du er vant med å trene og prestere hver dag. Man kan si at banen er like stor, lagene er det samme og det skal ikke være en forskjell, men det har uten tvil en del å si. Kolstad har også byttet fra Trondheim Spektrum til Husebyhallen nettopp fordi at dem føler at de er bedre i denne hallen.

 

En annen årsak er Lasse Balstad. Kapteinen til Kolstad var ute i forrige oppgjør fordi hans kjæreste er nærme fødsel (kan hende hun har født) og derfor valgte den meget gode forsvarsspilleren naturlignok å bli hjemme i Trondheim under kampen mot Elverum på søndag. En spiller kan være med å gi hele laget truen på at dette kan gå veien.

 

Den siste faktoren er revansjelystne trøndere. Mange av Kolstad sine spillere var langt unna forventet nivå i kampen mot Elverum på søndag, og det kommer til å gå en jævel i dem for å prestere bedre enn hva de gjorde. I tillegg så kan det ofte være sånn at Elverum føler at de har et bein i semifinalen og dermed kan de fort få en psykologisk dårligere inngang til kampen enn tidligere. Heldigvis er ikke det en vane hos Elverum, men det kan skje.

 

For Elverum ryktes det at Morten Nergaard er klar igjen for kamp etter at han fikk et skudd i ansiktet sist. Det er en gjeng som skal gjøre alt de kan for å få med seg semifinalebilletten hjem til Elverum. Kampen kan følges på handballtv fra klokken 18:30.

 

Vi håper på seier!

 

HEIA ELVERUM!