Avgjørende kamp mot Kolstad – Elverum

Avgjørende kamp mot Kolstad

Søndag 19:00 er det duket for en nervepirrende kamp i Terningen Arena

Tredje og avgjørende kamp i Terningen Arena når Kolstad kommer på besøk. Søndag klokken 19:00 er det duket for den mest spennende kampen i årets sesong. Elverum tar imot Kolstad til dyst i kampen om semifinalebilletten. Det står 1-1 i kamper etter at Kolstad vant hjemmekampen i Husebyhallen på torsdag.

 

Det er derfor duket for en meget nervepirrende kamp mellom to lag som så gjerne vil gå videre. Elverum har fordelen av å spille på hjemmebane, men vertene har også et ganske stort press på seg. Etter å ha vunnet serien på imponerende vis, så er det litt forventninger om at Apelgren og guttene hans skal spille semifinale i sluttspillet. Etter det forsmedelige tapet etter fire ekstraomganger er det spennende å se hvordan Elverum angriper denne kampen.

 

I Trondheim fikk ikke Elverum i gang keeper- og forsvarsspillet, noe som gjorde at Lasse Balstad og Kristoffer Østmo fikk fritt spillerom store deler av kampen. Spesielt Østmo var helt outstanding for Kolstad. Østmo har hatt en meget god sesong etter han før årets sesong ikke var ønsket i klubben. I tillegg hadde Kolstad en meget god Lars Eggen Rismark bakerst som reddet mange viktige baller for trønderne.

 

I den forrige kampen ble Kevin Gulliksen toppscorer med sine 8.mål. Gulliksen har vært meget god for de svarte og hvite, og det blir spennende å se om oslogutten vinner de avgjørende duellene med Eggen Rismark på søndag. På andre kanten har Elverum André Lindboe. Kantspilleren har vist veldig god form i de siste kampene og vi håper selvfølgelig at 29-åringen viser seg frem fra sin beste side.

 

Har du tenkt deg på en håndballkamp i år så er det denne? Sluttspillet er den aller viktigste konkurransen i norsk håndball, og vi i Elverum ønsker så gjerne å gå videre, men da trenger vi hjelp av alle mann. Med en fullsatt hall vil vi få krefter vi ikke aner at vi har og vi håper på å underholde med nerve, spenning og gode prestasjoner, som igjen gir flere kamper i årets sesong. Avkast er 19:00. Ta turen til Terningen på søndag.

 

HEIA ELVERUM!