Utrolig interesse for El Clasico – Elverum

Utrolig interesse for El Clasico

Haslum med imponerende kvartfinale

Vi går nå inn i sesongens virkelige sluttfase og kampene blir bare større og større for hver dag som går.
Før vi skal ut i det som har kommet å bli norsk herrehåndballs El Clasico de siste ti årene Elverum – Haslum så merker vi at det ikke er noe unntak denne gangen heller.
Haslum mobiliserer stort før søndagens første kamp og har allerede sikret seg over 100 billetter.
Gutta fram Bærum har imponert så langt i sluttspillet med å snu kvartfinalen mot Halden til seier 2-1 i kamper.
Laget er skadefri for første gang på lenge og ser sterke ut. Med store profiler som Anders Røe, Sander Øverjordet Andreassen og Thomas Kristensen tilbake fra skader er Haslum en virkelig utfordrer til å ta pokalen hjem når vi teller opp.
Legger du til Magnus Søndenå, Stian Brevik og det stabile keeperparet Åsheim/Tjemsland så skjønner vi alle at dette blir en meget tøff oppgave for de svarte og hvite.

Interessen før en hjemmekamp har aldri tidligere vært så stor så tidlig. Med over 1650 solgte billetter allerede så ligger vi an til at sitteplassene tar slutt før vi kommer til helgen.
Vanvittig moro før norsk klubbhåndball med store kamper som fyller hallene.
Når vi kommer til den andre kampen nede i Bærum så ser vi også her vanvittig interesse, da Taigan la ut påmelding til supportertur tirsdag kveld ble den første bussen full på en time og i skrivende stund er buss nummer to i ferd med å fylles opp. Ønsker du å bli med melder du deg på her:
http://taigan.no/index.php/bussturer/semifinale-borte-2-5-buss-2/registration

Fantastisk av klubbens samarbeidspartnere Sparebank 1 Østlandet, YC Eiendom og Bygg-Team å bli med å spleise på bussene så at alle supportere kan bli med billig inn til Oslo.
Fra klubben sin side arbeider vi hardt med å skape tidenes ramme og med å strekke oss litt lenger for at opplevelsen på søndag skal bli magisk for alle som besøker Terningen Arena.

Min oppfordring til alle som ønsker å sitte og se kampen er at du sikrer deg billett allerede i dag for her er det ingen tvil, det blir #fullhall og vi står #sammenforelverum

Vi ses i Terningen Arena på søndag

//Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball