Morten Nergaard: -Vi elsker å spille slike kamper – Elverum

Morten Nergaard: -Vi elsker å spille slike kamper

Vi har tatt en prat med kaptein Morten Nergaard før EL Clasico oppgjøret i Semifinalen!

Sluttspillet er i full gang og etter en kvartfinale med full trøkk går vegen videre til semifinalen der Haslum venter. El Clasico i semifinalen, det bygger litt ekstra ramme vel?

– Sluttspillet begynner å få den oppmerksomheten som vi ønsker. Så en semifinale i sluttspillet vil skape en god ramme I Elverum uansett. Det kommer til å bli jevnt og vi trenger all den hjelpen vi kan få fra tribuna.

Du har vært med i uttalliga kamper mot Haslum oppgjennom din tid i Elverum. Hvorfor har dette oppgjøret fått en slik klassisk innpakning?

-Det har vel fått den oppmerksomheten siden Elverum og Haslum har vært med I toppen av norsk handball de siste 10 årene. Så vi har spilt mange viktige kamper mot hverandre.

Første kamp kastes i gang på hjemmebane søndag. Hva blir viktig for Elverum for å få en god start på semin?

-Vi kommer til å forberede oss så godt som vi kan på alle mulige måter. Holder vi oss til taktikken og matcher Haslum på engasjement og glød , tror jeg vi skal bli vanskelige å slå for Haslum.

Sluttspillstemning over hele håndballbyen har blitt et like sikkert vårtegn som flommen. Gir det dere ekstra energi i oppgjør som dette?

-Vi har sett frem til sluttspillet I hele år så vi er veldig motiverte for denne oppgaven og hele laget elsker å spille slike kamper. Det er dette vi trener for og det er utrolig viktig for oss å gjøre ett godt sluttspill så vi har muligheten for å komme til Champions league.

Det lukter svidd av dette semifinale-oppgjøret allerede før start, er dere klare for å gå i ilden?

-Vi er alltid klare da det kommer til sluttspill og sesongens viktigste kamper. Vi gleder oss masse til å spille I full hall mot Haslum. Det er moro at Haslum har klart å mobilisere litt publikum og er med på å skape en bra ramme rundt kampen.

Søndag 18:00 smeller det i Terningen Arena!