Elverum Håndball Herrer tildelt lisens for 2018/2019 – Elverum

Elverum Håndball Herrer tildelt lisens for 2018/2019

Gleden er stor i EHH

Nå er det endelig klart at Elverum Håndball Herrer for er tildelt lisens for sesongen 2018/2019, uten anmerkninger.

For andre sesong på rad har vi nå fått lisens uten anmerkning, det gleder alle de håndballhjerter som de siste årene har jobbet hardt for å snu en krevende økonomisk situasjon. Nå tyder mye på at skuta er snudd og at vi har vind i seilene.

Dit har vi ikke kommet tilfeldig, det er et resultat av steinhard jobbing de siste årene som nå har gitt klubben stabilitet.

Lisensen handler selvfølgelig om mer enn bare økonomi. Hundrevis av frivillige jobber kontinuerlig med å forbedre vårt produkt, hver eneste dag. Det skal leveres på mange punkter for å få tildelt lisens, det klarer vi når vi står #SammenForElverum

Vi kunne ikke klart dette uten alle som bidrara til klubbens arbeid og alle som støtter oss i kampen om sportslige resultater, økonomisk handlingsrom og sette Elverum på kartet.
Supportere, Samarbeidspartnere, ledere, spillere, ansatt og frivillige- dette hadde ikke vært mulig uten at alle hadde stått #SammenForElverum.

Vi er svært takknemlige over at vi nå fortsetter på rett veg og vi håper du blir med videre i jobben på å bygge Norges største og beste håndballklubb!

Med positiv egenkapital og lisens for neste sesong i lomma kan vi gortsette å fokusere på en spennende og innholdsrik avsluttning på sesongen med blant annet semifinale mot Haslum i sluttspillet!

Vi har jobbet godt til nå, la oss fortsette å stå #SammenForElverum for å sikre at Norges Tøffeste Håndballshow kan glede folket gjennom generasjoner!