Seier i første kamp! – Elverum

Seier i første kamp!

Vi leder 1-0 i kamper etter en overbevisende seier mot Haslum.

Elverum-Haslum 32-25(18-12)

Det var en heltent gjeng fra Hedmark som tok imot Haslum denne kvelden. Allerede fra start var det klart at Elverumsgutta hadde forberedt seg godt til duellen mot rivalene fra Bærum. Etter 5 minutter hadde Elverum fått en liten luke. Et fantastisk forsvarsspill og bakerst sto kapteinen Morten Nergaard frem som den bautaen han er i elverumsmålet var med på å skape en 5-2 ledelse innledningsvis. Kevin Gulliksen hadde også startet bra med to kontrascoringer.

Etter ti minutter hadde Elverum økt med ytterligere ett mål. Tine Poklar løpte fra alt av Haslumspillere og satte sikkert inn 7-3. Mange tenkte kanskje at Haslum skulle komme bedre med etter hvert i omgangen, men det skjedde dessverre ikke for gjestene. Gang på gang ble de straffet av heltente elverumsspillere som virkelig viste at de hadde lyst på finalebilletten i sluttspillet. Elverum økte til 10-4 før Haslum måtte ta en timeout for å la guttene sine få en pause fra Elverum.

Haslum var bedre med etter timeouten, men Elverum svarer med å kjøre enda mer tempo. Hver gang Gjestene fikk mål, så fyrte Elverum på enda litt ekstra. 13-7 etter en fantastisk scoring av Kevin Gulliksen som lekte til tider med Håvard Aasheim i målet til Haslum. Elverum fortsatte storspillet utover omgangen. Haslum ble tatt på de selv må være best på. Elverum kriget bæringene ut av stilen i den første omgangen. Med en god Morten Nergaard bakerst ledet de med hele 10 mål etter 25 minutter, og en presset Sten Stockflet måtte ta sin andre timeout for å snakke med laget sitt.

Haslum la om forsvaret til 3-2-1 for å gjøre livet surt for de sorte og hvite fra Elverum. Haslum fikk to raske mål før Michael Apelgren tenkte at han burde gi noen instrukser til sine spillere. Det hjalp lite, og Haslum spiste inn fire mål før pausesignalet ulte ut i en fullsatt Terningen Arena. Pauseresultatet var 18-12 til Elverum. Etter en omgang som var meget god, sett med hvite og svarte øyne.

Det var Haslum som startet best av lagene i den 2.omgangen. Elverum slet med å holde alle spillerne på banen. Først røk Magnus Fredriksen på en utvising, og like etter røk Nikolaj Mehl på en. Mehl fikk en litt dum utvisning i den han kastet bort ballen etter at dommeren hadde blåst passivt. Haslum lå bare fire mål bak etter 5-6 minutter av den 2.omgangen.

Etter 15 minutter ledet fortsatt Elverum med 5 mål. Haslum jobbet godt i 3-2-1 forsvaret sitt, men ble alltid hardt straffet av Elverum så fort de så en liten mulighet for det. Richard Hansich gjorde Elverums 27 mål etter 17 minutter. Svensken sørget for litt ro i rekkene, og Elverum ledet på dette tidspunktet med 7 mål.

Nærmere kom aldri Haslum i denne kampen. Elverum var for kvelden hakket bedre enn de røde fra Bærum. Elverum vant tilslutt 32-25 etter at Didrik Linderud fikk æren av å sette Elverum siste scoring denne kvelden.

Kevin Gulliksen ble Elverums toppscorer med 6 mål. Elverums beste spiller var keeper Morten Nergaard.