Sånn tar vi oss til finale på lørdag! – Elverum

Sånn tar vi oss til finale på lørdag!

Sammen skal vi løfte de svarte og hvite til sluttspillfinalen!

Vi skal til finale på lørdag men for å klare det trenger vi vår største styrke og det er deg og alle dine venner.

Spør Montpellier, Gorenje Velenje, Kadetten Schaffhausen, Dinamo Bucuresti, Metalurg Skopje, Maribor, Chekhovskie Medvedi og alle andre store klubber som har fått reise hjem med tap fra Terningen Arena når de har møtt den hvite veggen.

Montpellier spiller denne sesongen semifinale i Champions League, de skal altså være med i Final 4 i Køln, de leder den franske ligaen over PSG.

Fantastisk å tenke på at du, jeg, Taigan og alle andre som bærer fra gutta var med og bidro til at vi slo verdensstjernene på hjemmebane.

Nå er vi igjen satt under press da Haslum har kvitteret til 1-1 i kamper, Røe, Øverjordet, Tjemsland og de andre i Haslum kjenner når lukten av finale.

Mot dette stiller vi i mine øyen Norges beste håndballag. I tillegg håper jeg at vi på lørdag setter ny publikumsrekord for Terningen Arena som gir alt i 2*30 minutter for å hjelpe våre helter til finale på nytt.

Hva kan vi mere begjære av spenning enn å få en avgjørende semifinale på hjemmebane mot den klubb vi i ti år har slå?

Spør du meg er dette det perfekte dramaet der vi får alt en sluttspillserie kan inneholde.

Selvfølgelig sliter det på hele organisasjonen at jobbe dag og natt, men skulle jeg vilje bytte jobb? Aldri, for meg er dette derfor vi driver med dette. Toppidrett handler om begeistring, spenning, pasjon og at mye setts på spissen.

Jeg vet at gutta kommer gjøre alt de kan på lørdag og at de kommer å være gode, Haslum kommer også være gode men der kommer vi igjen inn. La oss være den attende spilleren som løfter taket, la Haslum få den samme følelsen som Montpellier og de andre storlagene.

Du kommer ikke til Terningen Arena og vinner, nei dette er vårt hjem og her bestemmer vi.

 

Jeg oppfordrer alle som er sorte og hvite i hjertet til følgende:

  1. sikre deg billett til lørdagens kamp
  2. ta med deg alle du kjenner så at hallen blir fullere enn noensinne
  3. Kle deg i hvitt så at Haslum møter den berømte hvite veggen

#sammenforelverum

//Markedsansvarlig og stolt elverumsing

Kalle Bjørkman