Vi tar imot Haslum til tredje og avgjørende semifinale! – Elverum

Vi tar imot Haslum til tredje og avgjørende semifinale!

Det er vinn eller forsvinn- rett og slett!

Sesongens elleville sluttspill fortsetter! Lørdag tar Elverum imot Haslum til den tredje og avgjørende semifinalen i sluttspillet.

Det var Elverum som først fikk tak om semifinalen med 32-25 seier i Terningen i første kamp, en kamp som inneholdt kanskje Elverum beste første 20 minutter denne sesongen, ihvertfall om vi skal tro publikum som reiste seg til taktfast applaus etter drøye 20 minutter, i det gjestene Haslum var tvunget til å ta timeout! Elverum var oppe i en 10 målsledelse, men Haslum kom bedre tilbake, kjempet men Elverum holdt unna og kunne ta en komfortabel seier i første kamp godt hjulpet av en Morten Nergaard i storform. 1-0 i kamper.

Andre kamp ble spilt i Nadderud Arena foran 250 tilreisenede Elverumsinger, den ble av det tettere slaget. Elverum tok igjen grepet om kampen og ledet med 6 mål i første omgang, til pause hadde Haslum tatt ledelsen ned til 4 mål. 2.omgang i Nadderud ble Haslums omgang. Bæringene tok sakte men sikkert over kampen og fikk en ledelse mot tampen, det så lenge ut til at det skulle ende i ekstraomganger, men marginene ga Haslum overtaket og en 29-28 seier i det klokka gikk god ledet an av en god Anders Røe og 1-1 i kamper.

Nå står vi foran den tredje og avgjørende kampen, Elverum har hjemmebanefordel og får hjemmekamp i Terningen Arena. Terningen Arena har vist seg å kunne være en avgjørende faktor i tette og avgjørende kamper for Elverum. En fullstappet arena kledd i hvitt er magisk for enhver. Det gir styrke til Elverum og frykt hos motstanderen (selv om de ikke vil innrømme det).

Denne semifinalen er proppfull av spillere som kan avgjøre. Her er det fremadstormende stortalenter som Elverums Kevin Gulliksen, Håkon Ekren og Magnus Fredriksen i møte med Haslums Sander Øverjordet, Nikolai Tveter Strickland, Vegard Sørlie Tennfjord og Magnus Søndenå.

Det er rutine fra Elverums André Lindboe, Nikolaj Mehl, Aleksander Børresen og Tine Poklar, mot Haslums Anders Røe og Thomas Kristensen

Det er X-faktoren i Elverums Jonas Burud, Kristian Krag Ørsted , Didrik Linderud og Richard Hanisch mot Haslums Stian Andre Brevik, Dominic Grimstad og Felix Abrahamsen Lunde.

Vi har ikke minst erfaringen og keeperduellen mellom Elverums Morten Nergaard og Haslums Trond Tjemsland.

Når Elverum og Halsum går på banen i El Clasico kan vi forvente det meste, men det som er sikkert som banken er at det blir høy temperatur. Hvilket lag som klarer å sørge for høy temperatur uten å koke over kan fort stå igjen som seierherre. Det blir mye opp til publikum å sette standarden for temperaturen i Terningen Arena fra avkast!

I oppgjør som dette ser vi enkeltspillere som tar ansvar og tar ledelsen over sine lag. Som går foran i krigen, som legger planene og som befester hjertet utenpå drakta!

På benken finner vi Michael Apelgren som i en årrekke har ført Elverums til suksess, med rutine og erfaring er han oftest forberedt på hva som kommer og har en plan for å løse det. I sluttspillet kan der være alfa og omega. På Haslums benk er det Sten Stockflet som styrer skute, han er fersk i sluttspillsammenheng og setter sin lit til laget han har styrt gjennom den siste sesongen, men det er ikke alltid en bakdel å være fersk i gamet, det kan komme overrakselser som kan sette enhver ut av spill, også Michael Apelgren.

Foran lørdagens kamp tyder mye på at Elverums er fulltallige, men det hviler noe usikkerhet over Tine Poklar som pådro seg en hjernerystelse i Nadderud på onsdag.

Søndag går det to lag på banen i Terningen Arena, to lag som hater og tape, spesielt mot hverandre. Når kampen er over skal det ene laget på sommerferie, mens det andre er klart for sluttspillfinale.

Vi håper de fleste Elverumsinger er av den oppfatning at det å ta på seg badebuksa før 17.mai er vel tidlig. Dermed er det bare å møte opp i hallen og støtte gutta gjennom 60 minutter og lenger om det trengs! Det står om Champions League -det står om prestisje!

19:15 kastes kampen igang som avgjør semifinalen en gang for alle!