Elverum – Arendal er i ferd med å bli en klassiker – Elverum

Elverum – Arendal er i ferd med å bli en klassiker

Sluttspillreprise i finalen!

 

Først vil jeg innlede med å si at det jeg skrev før avgjørende semifinalen mot Haslum stemte til 110%. Terningen Arena gir gutta igjen den utrolige energi som skal til for å snu -8 mål på de siste 32 minuttene.
For den som mener at østerdøler er trauste mennesker så kan de ikke ha vært og sett håndball i Elverum. Her er det mere sydlandske tilstander med vanvittig trøkk og ung som gammel står opp gjennom hele andre omgang.
Opplevelsen som var om lørdagen kommer jeg aldri til å glømme.
Så over til det som venter oss kommende søndag. Arendal på hjemmebane i første finalekampen av som mest tre. Et Arendal som vi har møtt i sluttspillfinale to ganger tidligere med seier begge gangene.
Et Arendal som er i ferd med å bli en stabil toppklubb med bra organisasjon, flinke folk som arbeider hardt hver dag. Store publikumsmasser som fyller Sparebanken Sør Amfi flere ganger per sesong.
Man har gjennom de siste 7-8 årene bygget opp et fundament som gjør at man i dag tilhører toppen av norsk håndball.
Imponerende resultat borte mot tyske storlaget Göppingen viste i under høsten at man på sine beste dager holder meget høyt nivå.
Når vi nå står foran andre strake finalen mot sørlendingene så er det bare helt rått å tenke på at Norges to største publikumslag skal ut mot hverandre. Forrige sesongs finaler inneholdt alt man kan ønske seg, fulle haller, tre utrolig jevne kamper der en gikk til ekstraomganger.
Arendal med seier i Terningen, Elverum som slo tilbake og siden sikret seg det sjette strake gullet på hjemmebane.
Hvordan det kommer å gå denne gang lar jeg herrer Apelgren og Kurtovic får regissere men hva jeg er helt sikker på er at vi igjen kommer få oppleve store finaler som går til historien som god propaganda for norsk klubbhåndball.
Som jeg skriver i overskriften så er Elverum – Arendal et møte som er i ferd med å bli en norsk klassiker mellom to store klubber.
Vi har begge alt som skal til for å ha livets rett som toppklubb. To byer som åndes og lever for klubben sin.
Billettstatus tirsdag 15:00, 120 sitteplasser igjen pluss 400 ståplasser. Sikre deg billett i dag for senere i uken blir det fort for seint.

#sammenforelverum i drømmen om Elvarheimsparken

//Kalle Bjørkman
markedsansvarlig Elverum Håndball