«Et sluttspill verdig!» – Elverum

«Et sluttspill verdig!»

Det hvalfartes til arenaene når sluttspillet står for tur, og finalen er selvfølgelig dekket med stappfulle haller, to gode lag, elektrisk stemning og en tittel!

De siste årene har sluttspillet sakte men sikkert blitt mer og mer det vi vil at det skal være. Hele høydepunktet, selve rosinen i pølsa, der det kriges til siste kast om seier og den gjeveste tittellen.

I år som i fjor er det Elverum og Arendal som står i finalen, det er det selvfølgelig flere grunner til tror vi. Det handler ikke kun om det sportslige, men likefullt om hva vi på utsiden, på tribunen og rundt lagene klarer å få ut av lagene våre!

Derfor er det utrolig kult at det er Elverum og ØIF Arendal som kjemper seg gjennom en finale, som en reprise fra fjoråret skal de to storlagene med hjelp av sine trofaste og like tente supportere kjempe om å ta tittellen som sluttspillmester hjem til byen sin.

Søndagens 1.finale hadde en ramme et sluttspill verdig. Med marsj til hallen, med korpsmusikk, hvitkledd hall og en stemning som løftet taket i Terningen Arena, godt hjulpet av de tilreisende fra Arendal.

Fredag er det tid for ny kamp, og vi kan nok forvente oss en herlig ramme også i Arendal. Det kommer til å koke, det kommer til å bli håndballfest både på og utenfor banen, akkurat slik vi har ønsket det, og vi får alle være med på festen uansett hvem som vinner til slutt, er det et eneste stort løft for norsk håndball og for sluttspillet.

Løfter vi det sammen år for år, løfter vi hele håndballnorge fram i lyset.

Fredagens kamp er fullspekket med stjerner. Det er alt fra profiler, lokale spillere, landslagsspillere, høye spillere og lave spillere. En krem det skal godt gjøres og ikke like, spesielt når lagene heter Elverum og ØIF Arendal. To lag med en erorm vilje til å komme seg framover, oppover og en enorm vilje til å vinne.

Det kommer hvitkledde i hopetall til Sør Amfi, det er lovet fest både før, under og etter. Rammen er på plass, nå er det opp til oss å fylle den!

God kamp!