Magnus Gullerud om sluttspillfinalen – Elverum

Magnus Gullerud om sluttspillfinalen

Vi har tatt en liten prat med tidligere Elverumsspiller, nå Tysklandsproff Magnus Gullerud foran tirsdagens sluttspillfinale!

Magnus Gullerud, Sluttspillet er i ferd med å ende i Norge. Nå står kun den avgjørende finalekampen igjen, hva synes du om utviklingen av sluttspillet i Norge de siste årene?

Jeg liker det de har gjort med sluttspillet. Ved å sette Champions-League plassen der, blir det flere spennende kamper på slutten av sesongen med fantastiske rammer.

Nå begynner det å bli noen år siden du selv spilte sluttspill i Norge. Hva tenker du om nivået nå sett mot tidligere, når du nå følger med fra Tyskland?

Det er som du sier noen år siden jeg spilte i Norge, så det er vanskeligere å måle nivået. Jeg ser uansett at mange klubber har tatt steg for å nærme seg det nivået Elverum har vært på de siste årene.

Hvordan er tilværelsen ellers i Minden når du ikke følger det norske sluttspillet?

Jeg har det fint her. Jeg får spille kamper mot topplag hver uke, og får masse tillit.

I år som i fjor er det Elverum og Arendal som står i finalen, og skal ut i den 3.og avgjørende kampen på tirsdag. Hva tenker man når man står i kamper som dette?

I slike kamper går det mye på det mentale. Arendal kjempet seg tilbake med en god kamp nå sist, men jeg tror nok at Elverum har fordelen nå med hjemmebane.

En kamp gjenstår. Hvem tror du drar hjem seieren i Terningen Arena på tirsdag?

Det blir nok en tett match verdig av en finale, men med hjemmebanen tror jeg Elverum går seirende ut.

I Elverum Håndball drømmer vi om at du, Petter Øverby og Erik Toft en dag skal spille sammen i svart og hvitt igjen. Hva tenker du om det?

Ja hvem vet. Det må nesten tiden vise 😉