Taiga’n foran sluttspillfinalen! – Elverum

Taiga’n foran sluttspillfinalen!

Vi tok en prat med Jim Roger Ottervik i Taiga'n foran tirsdagens sluttspillfinale!

Hvordan er en normal oppladning til hjemmekamp/bortekamp i timene før kamp for en supporter som følger laget land og strand rundt hele året?

På hjemmekampene lader vi opp med en matbit og litt håndballfest. På borteturene blir det mest oppladning med noe morro på bussturen.

Nå er det endelig klart for den avgjørende sluttspillfinalen og sesongen skal avsluttes. Er Taiga’n klare for kamp, og finner dere litt ekstra energi foran et slikt oppgjør?

Er det en ting jeg kan garantere så er det at vi er kampklar 🙂 Det er lett å få ny energi med et slikt finaledrama! Drømmen om nye turer ut i verden gir oss såklart også ekstra energi.

Nå som dere står foran en avgjørende kamp som så mange ganger før. Hvordan forbereder dere gjengen inn mot avgjørende kamper som tirsdagens sluttspillfinale mellom kampene? Gjør dere noe spesielt ut av hvem som er motstander? Fokuserer dere på noe spesielt fra kamp til kamp?

Når vi først er så heldig å være i en finale prøver vi å lage FOLKEFEST ut av oppladningen. Alltid morro å møte lag som har supportere, så det tenner gjengen litt ekstra. Vi gir alltid alt vi har så her er det full gass!

Hvordan er det å være håndballsupporter i Norge for tiden? Er supporterlivet kun en dans på roser?

Det å være Elverumsupporter er jo rett og slett et eventyr for tiden, men ingenting varer evig,så her er det bare å nyte øyeblikket. Supporterlivet er herlig men kostbart, heldigvis gir det oss minner for livet.

Det blir noen mil rundt om i Norge og Europa gjennom en sesong med Elverum. Påvirkes dere like mye som spillerne av all reisen tror du?

Taiga’n elsker å være på tur så tror nok ikke det er et stort problem for de fleste av oss, vi får jo enda mer tid til å lade opp når vi er på tur!

Dere er alltid på topp, støtter laget gjennom 60 minutter +, i hver eneste kamp. Hvordan legger dere opp løpet gjennom kampen for å holde ut og gi Elverumsgutta den beste støtten hele vegen?

Vi gjør som lord Nordstrøm sier og går ut i hundre å øker på etterhvert. Dette er vi godt trent for skal vite.

Du har et lass med kamper i bagasjen, riktignok fra tribunen, men desto like mye erfaring og rutine som supporter. Hvordan tror du det ender på tirsdag?

Hjemmefordelen og den brede troppen vi har blir gull verdt på tirsdag. Dette vinner Elverum sammen!