Tredje og avgjørende finale i Terningen Arena – Elverum

Tredje og avgjørende finale i Terningen Arena

Nå skal sluttspillmesteren kåres i Terningen Arena

Det er duket for årets kamp i norsk håndball. Sluttspillet til nå har vært en eneste stor propaganda for norsk herrehåndball, med tette jevne kamper der det har vært stor spenning om hvem som skulle ta seg videre til semifinalene. Etter dette spilte både Elverum og Arendal tre semifinaler med masse drama, spenning og nerve fra første kamp til siste sekund. I finaleserien må det også tre kamper til for å avgjøre hvem som stikker av med muligheten til å spille Champions League.

 

 

I begge finalene har det vært to stappfulle haller som har vært med å skape en fantastisk ramme rundt finalene. Elverum trakk det lengste strået i den første kampen i Terningen Arena, mens Arendal svarte på tiltale i Sør Amfi i forrige kamp. At det nå skal avgjøre over 60 minutter i Terningen er både nervepirrende og artig for oss som elsker håndball. Etter et så fantastisk sluttspill kan man jo spørre seg om det er duket for best av fem kamper snart? Tipper hver og en av de 7000 tilskuerne som har besøkt finalekampene hadde klart en uke eller to til med håndball i årets sesong.

 

 

Sånn ferdighetsmessig er det utrolig spennende å følge disse to lagene i årets finale. Før finaleserien så hadde Arendal variert veldig i prestasjonene og tapte sølvet til Drammen på målstreken. Men Marinko og hans gutter snakket mye om den berømte sluttspillflyten, noe laget hans til de grader har fått. Men Elverum har spilt en masse viktige kamper og vet også hva som skal til. I tillegg så oppfordres alle som skal til Terningen å stille i hvitt, sånn hele hallen blir hvit.

 

 

Man kan snakke om taktikk, hvilket lag som er best på papiret og andre ting som kan komme til å avgjøre finalen i Terningen Arena på tirsdag, men dette kommer nok til å bli en jevn kamp der marginene avgjør tilslutt. Er det Bauer eller Nergaard som står frem de siste fem minuttene? Setter Sondre Paulsen inn skuddet fra høyreback eller er det Børresen som blokker skuddet til Sørlendingen? Skyter André Lindboe stang inn eller stang ut på det siste straffekastet? Det er tusen små detaljer som kan avgjøre kampen, men det eneste som er helt sikkert er at Elverum løfter seg som regel om du stiller opp på kamp. Det vet Arendal og det vet vi, vi er dermed avhengig av at du kommer, i hvitt!

 

 

Uansett utfall så har dette sluttspillet vist veien videre for produktet sluttspill i herrehåndballen, og alle som har vært i hallen kan være stolte over hva vi har fått til. Nå er det 60 minutter igjen og hele laget skal kjempe som løver for at sluttspillseieren havner i Elverum.

 

VI går for gull!!!

 

HEIA ELVERUM!