Arendals Sondre Paulsen: «Vi må ha som mål at det blir stille i hallen» – Elverum

Arendals Sondre Paulsen: «Vi må ha som mål at det blir stille i hallen»

Vi har tatt en prat med Arendalsspiller Sondre Paulsen, foran kveldens avgjørende sluttspillfinale. Arendal har ingen planer om å stå med lua i handa, er det klare budskap fra sørlendingene.

Sondre Paulsen, to knallharde finalekamper er spilt, det står fortsatt 1-1 i kamper og det er tid for å avgjøre det hele i en 3.kamp.
Hvordan vil du oppsummere deres vei til den avgjørende sluttspillfinalen?

-Veien vår startet med 2-0 i kamper mot Fyllingen, noe vi var veldig fornøyd med, Fyllingen er et ekkelt lag, og det å vinne på 2 kamper var veldig sterkt. Deretter ble det 2-1 i kamper mot Drammen, hvor begge seirene kom i Drammenshallen, en ordentlig semifinaleserie som inneholdt det meste, og mot et meget sterkt Drammen lag, det gjorde veldig godt for selvtilliten.

Elverum mot ØIF Arendal var av mange sett på som drømmefinale. Dramaet vil ingen ende ta og nok engang skal finalen avsluttes med en 3.kamp i Terningen Arena. Har det blitt akkurat den finalen dere ønsket dere?

-Det har blitt en drømmefinale, akkurat som i fjor, fulle hus i Arendal og Elverum, og tøffe kamper. Det er viktig for håndballen å vise seg frem fra sin beste side, og når Arendal og Elverum barker sammen blir det slik. Det er TV sendte kamper og stor interesse.

Alt er lagt tilrette for en ellevill sluttspillfinale mellom to lag som ikke bare fighter for fullt ute på banen men som også har en fantastisk ramme i publikum. Hva betyr denne helheten i en slik finale for deg som spiller?

-Som nevnt over, slike ting gjør at vi spillerne får ekstra energi og det er jo rått å spille under slik atmosfære. Mange drømmer om å få spille slike kamper, og tenker at man må utenlands for å oppleve det, men med disse rammene klubbene klarer å skape, begynner vi virkelig å nærme oss!

Det er en lang og heftig sesong som nå går mot slutten. Dere siste sjanse for å hente en tittel denne sesongen, er det sulten som skal være deres fordel på tirsdag?

-Det er klart at vi ønsker denne serien like mye som Elverum, og det er små ting som kommer til å avgjøre finalen. Den som har dagen blir mestere, så jevnt er det.

Finaler er alltid noe for seg selv, det er spådd stappfullt hus i Terningen Arena og rammen i finalen kan sette ut hvilken som helst spiller, blir det noen tid til å nyte, eller pakker mann seg inn i bobla?

-Det er både og, for et hjemmelag kan man bruke publikum for alt det er verdt, slik vi gjorde i Sparebanken Sør Amfi på fredag, mens vi som bortelag må prøve å bevege oss inn i bobla, og ha som mål at det blir stille i hallen 😁

Et busslass med sørlendinger er på plass før å støtte dere gjennom den avgjørende finalen. Hvor viktig blir de for dere, og er dere klare for det som venter nå?

-Vi er klare, vi har spilt mange store i Terningen arena tidligere, og vet hva som møter oss. Vi gleder oss og ser frem til en fantastisk avslutning på en lang sesong! 👍