Historie fredag:»Hvor ble han av…? – Goran Rajkovic – Elverum

Historie fredag:»Hvor ble han av…? – Goran Rajkovic

Sesongen er over, men historiene er det fortsatt mye igjen av!

Goran Rajkovic ble født i Djakova i Croatia den 3. desember i 1979.

Han kom fra Croatia i 2012 og til Norge for å erstatte Morten Nergaard i mål etter at Christian Berge inviterte ham til Elverum.

Han viste seg å være en skikkelig ressursperson med et vinnende vesen som smittet over på alle andre. Alltid blid og han var flink med de andre målvaktene på laget, men også nedover i systemet. Det var veldig lett å bli glad i Goran!

Etter 1 år i EHH valgte han imidlertid å tegne kontrakt med Drammen. Han syntes han fikk for lite spilletid og ønsket å bli satset på. Men han ønsker å understreke at han hadde en veldig fin tid i Elverum som da var Norges beste håndballag.

Han ble seriemester og sluttspillmester for EHH og spilte 6 kamper i EHF-cupen 2012/13.

Goran var også innom Tynset i en kort periode i 2016 og spill i 2. div.

I dag er Goran håndball trener for G01 og G02 i Ros Røyken som spiller i Bringserien. Han går nå på en trenerutdannelse og er snart ferdig der som Trener 3.

Familien har flyttet permanent til Drammen hvor de har kjøpt seg hus. De fikk sitt fjerde barn, Oliver, og de er veldig glade for å bo i Norge.

Når sommeren kommer skal han ta med seg
sitt lag på håndball-camp i Croatia. Han gleder seg til å se sitt lag få oppleve håndballen i Croatia og familien skal tilbringe sin sommerferie der.

I august er familien tilbake i Norge igjen til arbeid og håndball i Drammen.

Skrevet av
Hein S. Ekeberg