Ble slått av Elverum forrige sesong, i helga spiller de Final4 i CL! – Elverum

Ble slått av Elverum forrige sesong, i helga spiller de Final4 i CL!

Montpellier klare for Final4, en sesong etter tapet i Terningen Arena.

Den norske sesongen er over, og i helga skal også Champions League-eventyret få sin ende for denne gang når Final4 går av stabelen lørdag og søndag.

De fire semifinalistene i denne sesongens EHF Champions League er Nantes, PSG, Vardar og Montpellier.

Elverum kan glede seg spesielt over Champions League denne sesongen, med poengrekord i gruppespillet og sluttspillgull som gir nye CL-muligheter neste år.

Det er god grunn til å legge merke til spesielt et av årets semifinalister, nemlig Montpellier. For de fleste husker det sikkert, den magiske oktoberkvelden i 2016, når Elverum viste muskler mot det franske topplaget.

Elverum slo til, Terningen Arena var elektrisk og etter 60 elleville minutter, kunne Elverum slå seg på brystet etter en 32-31 seier, hele håndballeuropa var i sjokk. Nå ser vi tydeligere enn noen gang hvilken bragd Elverum faktisk sto for.

For det er mye av det samme laget som nå har spilt Champions League for Montpellier denne sesongen, som også møtte Elverum i forrige sesong. Nå står de i Final4, den gjeve finalehelga av den største klubbturneringen i håndball.

Forrige sesong spilte Montpellier i gruppe C, nå har de spilt i gruppe D, begge de to laveste rangerete gruppene i CL, men det betyr ikke at Final4 er umulig. Montpellier går hele vegen, Skjern var like ved.

Det er bare å fortsette å drømme, nesten sesong er Elverum igjen klare for å møte europeiske storlag, og selv Final4-lag kan slås, når vi står #SammenForElverum

Slik spilles Final 4!

Semifinalene spilles i lørdag 26.05:

15:15: HCB Nantes – PSG
18:00: HC Vardar – Montpellier

Finalen spilles søndag 27.05 kl 18:00 og sendes på Viasat 4.
Bronsefinalen går søndag 15:15.