Er direkteplassen til CL nok engang innenfor rekkevidde? – Elverum

Er direkteplassen til CL nok engang innenfor rekkevidde?

Neste sesongs direkteplasser til Champions League skal deles ut.

Mandag 18.juni får vi endelig svar på det vi har lurt på siden vi for 7.gang på rad løftet sluttspilltrofeet i været, får vi direkteplass til Champions League også i år?

Bak oss har vi lagt vår beste Champions League-sesong noensinne, aldri før har vi vært nærmere et avansement fra gruppespillet. Vi har rett og slett bare blitt bedre år for år, både på og utenfor banen.

Øyeblikkene fra årets sesong ligger friskt i minne: Vegard Bakken Øiens herlige dobbeltredning mot Gorenje Velenje, målkalaset hjemme mot Dinamo Bucuresti, den herlige backhandpasningen fra Fredriksen til Lindboe mot Kadetten Schaffhausen og ikke minst den deilige borteseieren mot Ademar Leon i Spania. Det er bare en brøkdel av magien vi fikk oppleve i Europas største klubbturnering denne sesongen, vi krysser fingrene for mer magi til høsten.

Hva EHF legger til grunn når kabalen skal legges foran neste sesongs Champions League, er det vanskelig å spå, men vi kan slå oss på brystet etter å ha vist oss fortjent til direkteplassen vi fikk forrige sesong, det er forhåpentligvis til Elverums fordel.

Et fanstastisk publikum som har tatt imot europeisk håndball til ellevill jubel i Terningen Arena, en dugnadsgjeng som har lagt ned timesvis med arbeid for å sikre en smertefri avviklingen av kampene, en by som har vist seg verdig å ta imot de største lagene i Europa, et lag som har prestert over forventningene og en ramme som har vært fenomenal. Elverums styrker er mange, og vi håper å få vise oss fram igjen, nå er det bare å krysse fingrene for avgjørelsen for faller 18.juni.

Skulle det likevel ikke ende med direkteplass er det likevel store muligheter, en kvalifiseringsrunde gjør bare vegen litt lengre, men langt ifra umulig. Det er bare å se tilbake på årets sesong, Elverum kan. Både på og utenfor banen kan Elverum, det er det som har bragt oss dit vi er i dag og det er det som skal ta oss videre.

Den kommende sesongen kommer til å bli steinhard. Det tettner seg til i Eliteserien, det kan bli nye høyder i Champions League og vi skal vise at vi står #SammenForElverum.

Dersom Elverum får direkteplass for 3.sesong på rad må vi vente helt til 29.juni før den offesielle trekningen av gruppen skal foregå, og kanskje er det lov å drømme om en plass i A-B gruppa. For vi har vel ikke slutta å drømme har vi vel?