Pressemelding: Ny daglig leder i Elverum Håndball – Elverum

Pressemelding: Ny daglig leder i Elverum Håndball

Mads Fredriksen (29) er ansatt som ny daglig leder i Elverum Håndball. Fredriksen kommer fra stillingen som daglig leder i Halden Topphåndball.

Elverum Håndball har i dag ansatt ny daglig leder. Inn i rollen går Mads Fredriksen, som de to siste årene har vært daglig leder i Halden Topphåndball.

– Jeg har fått en unik mulighet til å bli en del av Norges beste håndballklubb. Den sjansen var umulig å la gå fra seg, sier Fredriksen. 

Han innrømmer likevel at han måtte tenke seg litt om før han svarte ja.

– Jeg har sterke følelser for Halden Topphåndball og alle menneskene i og rundt klubben. Jeg måtte derfor gå noen runder med meg selv og familien, sier 29-åringen.

Han gleder seg til å bli en del av Elverum-miljøet.

– Det som trigger meg mest med jobben i Elverum er at klubben – til tross for at de har vunnet mye – fortsatt ikke er fornøyd. Menneskene jeg har møtt i klubben er sultne og har et stort ønske om å bli bedre. Det håper jeg å kunne bidra til, sier Fredriksen. 

Viktig erfaring
Styreleder i Elverum Håndball, Kjell Kulvedrøsten, er glad for å ha Fredriksen på plass.

– Vi er veldig glad for å kunne presentere Mads Fredriksen som vår nye daglige leder. Blant mange søkere skilte Mads seg ut med erfaring fra daglig drift av en eliteserieklubb. Gjennom prosessen har han synliggjort en god forståelse for klubbdrift og de utfordringene som ligger i å være daglig leder for hele klubben, ikke bare herrelaget, sier Kulvedrøsten.

Hva forventer du av klubbens nye daglige leder?

– Elverum Håndball står foran en spennende framtid, og vi forventer at Mads skal bidra til å sikre kontinuitet i driften, og bidra til at klubben blir enda mer profesjonell, sier Kulvedrøsten.

Sterkt beklagelig
Styret i Halden Topphåndball beklager sterkt å miste en ressurs som Mads, men har samtidig stor forståelse for at han ikke lar sjansen til å lede Norges fremste håndballklubb gå fra seg. 

– For HTH er det en fjær i hatten, ikke bare å være en klubb for sportslig fremgang og spillerutvikling, men at vi også viser oss å være en arena for organisatorisk og ledelsesmessig utvikling. Mads har gjennom sine år som spiller, og de senere årene som daglig leder, satt sterkt preg på HTH. Hans kombinasjon av sportslig erfaring og kompetanse, evne til markeds- og sponsorarbeid og personlige egenskaper – samt hans helt sentrale posisjon som kulturbygger i HTH – har bidratt vesentlig til HTH’s suksess, sier styreleder i Halden Topphåndball, Jan R. Strømnes.

Stor åpenhet
Strømnes roser Fredriksens åpenhet i prosessen.

– Mads har i prosessen med Elverum vist meget stor åpenhet, dialog og ærlighet over styret i HTH fra første stund, og viste med det noen av de personlige egenskapene klubben verdsetter og som er viktige for en leder. Styret, avtroppende leder Mads og hovedtrener Jan Thomas jobber nå sammen med å finne gode løsninger som erstatning for Mads, og er trygge på at vi også i kommende sesong skal levere et produkt som både publikum, frivillige og sponsorer er fornøyd med – både sportslig, underholdningsmessig, profileringsmessig og organisatorisk, sier Strømnes, som ønsker Fredriksen lykke til i Elverum.

For mer informasjon:

Mads Fredriksen, daglig leder Elverum Håndball – tlf. 48251460

Kjell Kulvedrøsten, styreleder Elverum Håndball –  tlf. 40639516

Jan R. Strømnes, styreleder Halden Topphåndball – tlf. 97075990