Nergaard: – «En grei trekning for vår del» – Elverum

Nergaard: – «En grei trekning for vår del»

Fornøyde med trekningen for Elverums del!

Trekningen av neste sesongs Champions League-grupper er gjort, og vi har sjekket ut med spillere og trenere hva de tenker om Elverums gruppe som består av Orlen Wisla Plock, Ademar Leon, Dinamo Bucuresti, Wacker Thun og Cocks. Gruppe D blir spennede er flere enige om.

Morten Nergaard tror Elverum har fått en god trekning:

-«Det var vel en grei trekning! Uansett ville det bli vanskelig. Vi får Plock og Ademar som blir utrolig tøffe kamper. De to lagene vil nok være favoritter i gruppa. Bucuresti kommer nok til å gjøre det bedre i år enn i fjor og får de en god start på cl sesongen så kommer de til å henge med i kampen om avansement. Wacker Thun har masse kvalitet. Det viser de med å slå Kadetten. Så det kommer til å bli tette oppgjør. Cocks er vel det svakeste laget i gruppa og her skal vi vel være favoritter.»

Trener Michael Apelgren følger opp:

Detter blir spennende, det blir mange heftige reiser her. Sportslig sett ser den andre gruppa (C) noe lettere ut, men det blir kult å spille mot Wisla Plock og deres gale tilskuere. Herlig med en tur til min personlige favorittland Spania, og den fine byen Leon. Interresant å se hvordan Bucuresti ender ut i år, etter å ha tatt inn flere landslagsspillere. Wacker Thun vant sluttspillet foran Kadetten nå i vår, noe som er veldig imponerende. Ikke umulig at det kan bli en heftig supportertur til Finland for å møte nykommeren Cocks også. Dette blir en heftig høst nok engang»

Magnus Fredriksen har fått være med på et tidligere CL-eventyr og øyner muligheter til høsten:
Ser gode muligheter til mange gode, spennende og jevne kamper. Alltid tøft å spille i cl og en annen følelse i hele kroppen før hver kamp.
Er vel et lag som er best på papiret, det er wisla plock. Men er de kampene som er morsomt å spille. Resten av lagene ser jeg gode muligheter mot. Vi må være veldig gode på hjemmebane for å gå videre.
Gleder meg til å starte igjen. Alltid morsomt å spille for en full terningen og stemning rundt cl kampene. Så skal vi være klare til sesongstart og kjempe om en plass videre i cl.
Blir spennende å møte noen nye lag, det som er morsomt med CL. Ny utfordringer som gjør at vi blir et bedre lag og kan forsette å utvikle oss videre. Så vet vi at vi kan slå de fleste i terningen. Vi viste i fjor at vi kan slå Ademar borte. Så tror vi skal gjøre det bra i år også!»