Fantastisk at vi for fjerde året i rad er en del av verdens største klubblagsturnering! – Elverum

Fantastisk at vi for fjerde året i rad er en del av verdens største klubblagsturnering!

Og er det opp til Kalle Björkman er vi bare i starten på en ny fantastisk reise!

Når jeg under gårdagen satt nede i Wien på trekningen av årets gruppespill i EHF Champions League så slo det meg at dette er jo bare helt fantastisk.

Her sitter jeg sammen med Barcelona, PSG, Vardar, Kielce, Wisla Plock, Ademar Leon og alle de andre store klubbene og representerer Elverum og Norge i verdens største turnering for klubblag.
Det er så lett at man blir historieløs og aldeles for godt vant, man tapper bakkekontakt og tror at ting kommer av seg selv.

Men når jeg i går satt der sammen med de «store» og tenkte at dette sirkuset er vi en del av og konkurrerer i, så gav det meg også en stor energiinnsprøyting at dette er så gøy at vi alltid må huske på å gjøre arbeidet så godt hver dag så at vi ikke bare får være med framover også uten vi skal fortsette å sette preg på turneringen i tillegg.

Motstandene skal alltid respektere oss og føle at de ikke kommer til Norge og henter hjem lette poeng.
Jeg mener at vi i Elverum er en klubb der alle i og rundt om organisasjonen ønsker å bli bedre for hver dag som går, vi strekker oss langt, pusher våre samarbeidspartnere lenger og lenger.

Får våre supportere til å legge mere tid på å heie fram gutta enn det de la siste sesong.
Denne reisen er en reise som aldri trenger å ta slutt om vi hver dag minner hverandre om stå på og gi det lille ekstra, vi skal være nysgjerrige på hva de større gjør som vi kan applisere ned til vår klubb og størrelse, vi skal være folkelige å høre på dere supportere hva dere ønsker.

Hva vil media og samarbeidspartnere ha videre?
Gjør vi denne hjemmeleksen hver dag med masse pågangsmot og ydmykhet så kommer Elverum Håndball fortsette å vokse, både som håndballklubb men framfor alt som bevegelse der vi forflytter mennesker, skaper gode sosiale arenaer der regionens mennesker finner stolthet over de prestasjoner vi leverer og som er med på å sette Innlandet og Elverum på kartet.

Sammen har vi gjennom de siste 16 årene sett hvordan vi har klart å ta klubben fra å nesten legges ned i 2002 til at vi i dag spiller kamper over hele Europa.

Vi har godt fra å være en liten organisasjon til at vi nå er i ferd med å få plass en bra struktur med mennesker som har klare oppgaver og som yter det lille ekstra med stor kompetanse.

Den reise vi er inne i skal med masse engasjement, begeistring og ydmykhet fortsette. Motivasjonen er stor for å løfte klubben til nye høyder sammen med deg og alle andre som leser dette.

Nå er vi snart framme ved noen ukers ferie og da er det på sin plass å takke alle dere som gjør det mulig å bygge Norges dominerende håndballklubb som vokser hvert år, dere er ingen nevnt og ingen glømt helt uvurderlige for Elverum Håndball.

Vår styrke ligger i at «alle» er med og gir litt av seg selv, vi har ingen rik onkel som finansierer oss, nei det sesongkort du kjøper, det medlemskap du tegner eller den ene billetten du kjøper en gang i året er med på å bygge stein på stein i det som i mine øyer skal ha «The sky is the limit» som målsetning.

Med disse ordene håper jeg at du som Elverum Håndballsupporter får en fantastisk sommer og at du får ladet batteriene godt til det vi alle ønsker og arbeider for, skal bli den beste sesongen så langt i klubbens 72-årige historie!

//Kalle Bjørkman
Markedsansvarlig Elverum Håndball