Jonas Myreng Elverhøy skriver langtidskontrakt med Elverum(!) – Elverum

Jonas Myreng Elverhøy skriver langtidskontrakt med Elverum(!)

Ser framover i svart og hvitt!

Det er med glede vi kan meddele at et nytt ungt talent har signert med Elverum. 17 år gamle Jonas Myreng Elverhøy har i dag signert en 3-årskontrakt med Elverum Håndball.

Jonas er Elverumsing og har flere år bak seg i Elverum Håndball allerede. Håndballkarrieren til unggutten startet ikke langt fra Leiret, i Herneshallen gjennom Hernes Håndball. Elverhøy har jobbet seg oppover og fikk sin Eliteseriedebut for Elverum mot Bodø 3.februar i år, og brukte kun 10 sekunder på å sette sitt første Eliteseriemål på lekkert vis.

Elverhøy er venstre bakpiller og står med 2 Eliteseriemål fra sin debutkamp mot Bodø, det er trolig bare starten for hva vi kan forvente av Hernesingen i framtiden.
Gutten raver ikke mindre enn 203cm over bakken og veier rundt 94 kg og kaster med høyrearmen!

Jonas har ikke bare fått tillitten i Elverums A-lag, han har også vært svært delaktig på aldersbestemte landslag hittil i sin karriere. Med U-Gutta (LM-00) hadde han spilt 16 kamper og scoret 18 mål foran forrige helgs kamper. Han scoret blant annet nylig 3 mål mot Tyskland under helgas turnering.

Selv er Jonas Myreng Elverhøy storfornøyd med å få lov til å bidra i svart og hvitt i kommende sesonger:

-«Det å signere for Elverum har vært et mål helt siden jeg var liten og når tilbudet står der med å trene og spille med Norges desidert beste håndball lag faller det meg helt naturlig å signere. Jeg signerte 3 år siden jeg vet Elverum er en bra klubb for min egen utvikling, og etter disse 3 årene ta neste steg til utlandet. Neste langsiktige mål er å være en starter for Elverum.»