Elverumsgutta hilser fra landslagssamling med Juniorgutta – Elverum

Elverumsgutta hilser fra landslagssamling med Juniorgutta

Emil Kheri Imsgard, Sander Wennberg Linderud og Alexander Mitrovic representerer i disse dager Norge og Juniorgutta i Junior-EM! På vegen hilser de tilbake Norge og Elverum!

Her kan du lese litt hva gutta tenker foran EM i Slovenia, om opplevelsen og om muligheten de får!

Emil Kheri Imsgard:
-«Kjære  alle elverumssupportere! I løpet av denne uken som har vært og de to neste som kommer, er Sander Linderud, Alexander Mitrovic og jeg med juniorlandslaget. Vi skal til Slovenia og delta i EM hvor vi starter mot vertsnasjonen i en knalltøff match med (forhåpentligvis) 4000 gale slovenere på tribunen. Vi håper på at dette mesterskapet og de erfaringene vi tar med hjem kan bidra til at vi klarer å prestere enda bedre når vi kommer tilbake og skal ut i Champions League til høsten. 

Bare det å få delta på noe slikt er noe mange drømmer om og det er selvfølgelig en stor ære å spille med flagget på brystet. Til tross for dette er det viktig å holde seg ambisiøs og sette seg nye mål, og det største av dem alle er å spille for A-landslaget.
Vi satser alt på å gjøre det best mulig i årets EM og håper på alles støtte hjemmefra! Kampene streames på YouTube og vi håper så mange som mulig vil følge med. 

Ha en fortsatt god sommer!»

 

Sander Wennberg Linderud:
– «Hei alle sammen! Alexander, Emil og jeg er på vei til Celje i Slovenia for å spille EM, og det skal bli veldig moro. Vi ser fram til å møte mange gode nasjoner og håper på god stemning på tribunen når vi blant annet skal møte vertsnasjonen i førstekamp. Det kommer til å bli mange tøffe kamper, og det gleder vi oss til.

Dette kommer til å bli en veldig kul opplevelse og vi håper at vi kan ta med oss litt erfaring fra mesterskapet hjem til Elverum som bidrar til at vi kan utvikle oss som håndballspillere. Vi gleder oss til mesterskapet, og vi håper på å se så mange som mulig i Terningen Arena til høsten. Fortsatt god sommer, vi sees!»

 

Alexander Mitrovic:
– «I år er jeg så heldig og får være med på EM opplevelse med det norske U20 landslaget. Fra 10- 14 spilte vi scandinavian open, der vi møtte nasjoner som Sverige, Danmark og Tyskland, som alle er lag som har mulighet til å nå langt i EM. Vi har hatt en litt vanskelig start inn i disse kampene, men tatt steg opp til hver ny kamp, noe som er hele poenget med disse forberedelseskampene. I den siste kampen ble det faktisk bare ett- måls tap mot et Danmark som tok 3.plass i VM i fjor. Med andre ord, føler jeg at vi er i god rute til et spennende EM i Slovenia som varer i over 2 uker.

Jeg har aldri deltatt i et mesterskap med landslaget før, så dette blir en ekstra morsom opplevelse. Jeg gleder meg til å møte på talenter fra andre nasjoner, og å se hvor nivået ligger i forhold til her i Norge. Og jeg tror at vårt lag kan matche andre nasjoner, der jeg gjør mitt beste for å bidra til seier.

På grunn av EM og SOC (Skandinavian Open Championship) blir sesongforberedelsene mine litt anderledes enn de bruker å være. Normalt ville sommertreningen bestå av fysiske økter, der jeg prøver å trene opp et fysisk forskudd på sesong og oppkjøring. Men selv om dette ikke blir mulig på grunn av mesterskap, tror jeg at man kan få et forskudd på selvtillit, og håndballfysikk isteden.»

 

EM venter!

Juniorgutta spilte forrige helg Scandinavian Open i Danmark, der ble det dessverre tap for Tyskland, Sverige og Danmark, men det er likevel et bedre samspilt og optimistisk lag som nå tar turen til Slovenia. Alexander Mitrovic 5 mål i SOC og er klar for å dra på enda mer når EM braker løs.

Junior-EM spilles som sagt i Slovenia i perioden 17-30 juli.

Gruppe B: Slovenia, Serbia, Norge og Israel.

Kamper i gruppespillet

19.07 kl. 1930 Slovenia – Norge i Golovec Arena
20.07 kl. 1700 Norge – Serbia i Golovec Arena
22.07 kl. 1700 Norge – Israel i Golovec Arena

Som gutta er inne på kan EM-kampene følges på nett. Klikk deg inn på linken under og følg med når gutta går i krigen mot vertsnasjonen Slovenia, Serbia og Israel.

https://www.m20ehfeuro.com/en/

 

Vi ønsker Emil, Sander, Alexander og resten av Juniorlandslaget lykke til med Junior-EM i Slovenia!