Elverum henter ungt keepertalent! – Elverum

Elverum henter ungt keepertalent!

Jesper Gulliksen klar for Elverum!

Elverum Håndball har nylig signert ny keeper inn i stallen, den unge og lovende Jesper Gulliksen fra Herkules er det nyeste tilskuddet til keepertrioen i svart og hvitt!

Jesper Gulliksen er født i 1999 og blir 19 år til høsten, nå har han skrevet en 3 års-kontrakt med Elverum og skal utvikle seg og kjempe om spilletid med Emil Kheri Imsgard og Morten Nergaard.

Gulliksen kommer fra Porsgrunn og har de siste årene herjet i Skiens klubben Herkules sitt andrelag, og titt og ofte stengt buret også for førstelaget.

Med 2.laget har han blant annet stått opp mot Elverums rekruttlag i den nasjonale Lerøyserien og vist gode takter, det er blitt lagt merke til.

Raymond Hamar er assistenttrener og har lang erfaring fra spillerutviklikg i Elverum, han er klar på at Elverum nå har sikret seg et framtidstalent:

-«Jesper er en spennende gutt født i 1999 og var en av de ledende målvaktene i 2 divisjon og den nasjonale Lerøyserien forrige sesong. Vi har fulgt med på han over noen år og tror at han gjennom vårt miljø kan ta det neste steget til å bli en kommende topp målvakt. Han fremstår med sterke mentale egenskaper og har avgjort mange kamper for Herkules. De neste årene skal han lære å kunne gjøre dette på ett enda høyere nivå. Jesper skal få tid til å tilegne seg det høyeste nivået, men vi har store forventninger til at han vil prestere på vårt 2 divisjonslag og NM 20 lag fra dag 1.»

Vi ønsker Jesper Gulliksen velkommen til Elverum Håndball og gleder oss til å se hva han har å by på i svart og hvitt!

Allerede neste uke er gutta i gang med trening igjen, og du kan møte de fleste av nykommerne på premieretreningen 25.juli i Elverumshallen!