Nå starter blodslitet igjen! -Elverum Håndball – Elverum

Nå starter blodslitet igjen! -Elverum Håndball

En storstilt sesongen- krever hardt arbeid for Elverumsgutta!

Etter noen uker med «ferie» er Elverumsgutta onsdag klare til å sette kroppene over i håndballmodus igjen.

Det er klart for den kommende sesongens første halltrening og den starter tradisjon tro med storstilt velkomst i Elverumshallen, med skuelyste tilskuere på plass for å pushe gutta fra start.

De nye spillerne får sitt første møte med håndballbyen for alvor når Taiga’n og co fyller tribunene på en helt vanlig trening. Det er ikke tvil om at alvoret bør synke godt inn fra start hos både nye og gamle i svart og hvitt.

Gutta har såklart ikke hatt treningsfri i ferien, her har egentrening stått på planen, og noen av gutta ryktes virkelig å ha fått anlagt noen skikkelige biceps gjennom sommeren, kanskje prøver noen å ta opp kampen med Håkon Ekren?

Det venter denne sesongen som i den forrige et hardkjør av kamper og det er all grunn til å få lagt et godt grunnlag foran årets sesong. Noen har forlatt stallen, hvertfall for denne gang og nye er kommet til, hvorvidt mange av dem får seg en real overrakselse på sesongens første testing vet vi i løpet av de nærmeste dagene.

Michael Apelgren og Raymond Hamar er vante med omrokkeringer i troppen mellom sesongene, og det står respekt av å samle et «nytt» team på halvannen måned, foran en ny sesong. Her er spillere med Europaerfaring, og spillere som møter sin første Eliteseriesesong. Det er helt klart at det krever kløkt både ved spillersigneringer og gjennom hver eneste treningsøkt for å sette laget i stand til å møte alle de utfordringer som venter i svart og hvitt.

Blodslitet starter 18:00 i Elverumshallen onsdag, med sesongens første trening. Deretter går det slag i slag:
– 28-31.juli er det treningsleir i Trysil.
– 3-5.august er det tradisjon tro Savalen Cup på Tynset.
– 10-12.august er det treningskamper i Bodø.
– 17-19.august er det tid for turnering i Sverige.
– 5.september er det klart for seriepremier mot Nærbø.

I mellom slaga skal det pumpes jern, terpes taktikk, kastes ball, og gås inn i seg selv for å finne makspotensialet.

Det venter noen viktige uker, uker som legger grunnlaget foran 10 magiske Champions League-kamper. 22 runder med Eliteseriehåndball, mot flere lag som kjenner de svarte og hvite ut og inn. I tillegg venter cupkamper, og et sluttspill som avslutter der hele.

Men det er lagt igjen til sluttspillet, det er mye magi som skal skapes i Terningen Arena før den tid, og du har all grunn til å være med på showet!

Vi sees på sesongens første trening i Elverumshallen kl.18 på onsdag!