Gutta igang med hardkjør i Trysil! -Elverum Håndball – Elverum

Gutta igang med hardkjør i Trysil! -Elverum Håndball

Og neste helg står de første testkampene for tur.

Etter første trening på onsdag, har det gått slag i slag for Elverumsgutta. Nå er de på plass i Trysil hvor den tradisjonelle treningsleiren gjennomføres i bratte bakker, og skjønne naturomgivelser.

Testingen er unnagjort og jobben med å forbedre resultatene er i full gang, i Trysil finnes mange muligheter for å pushe gutta til nye høyder. Her er teambuilding og artig, blandet med blodslit og teknikk. Med base på Radisson Blu i Trysilfjellet, tester gutta sykkelløyper og møter flere hindre i jakten på best mulig form til sesongstart.

I øsende regn, varmt vær og nye omgivelser får gutta virkelig kjørt seg både fysisk og psykisk skal vi tro trenerteamet som har lagt opp planen for helga, i tillegg venter en å annen håndballleksjon må vite.

Det blir en god og viktig gjennomføring i Trysil før de første kampene står for tur neste helg. Da går turen til Tynset og Savalen Cup, også dette har blitt en tradisjon for Elverum som en del av førsesongen.

Savalen Cup

På Tynset møter Elverum: Kolstad, Haslum og Drammen. Alle tre Eliteserielag som også jakter bedre form og terping av taktikk inn mot sesongstarten.

Savalen Cup starter fredag og går til søndag, slik ser programmet ut:

Fredag 3. august
kl. 17.00 Elverum – Kolstad
kl. 19.00 Drammen – Haslum

Lørdag 4. august
kl. 13.00 NØK Idrettsseminar
kl. 16.00 Kolstad – Drammen
kl. 18.00 Haslum – Elverum
Etter siste kamp lørdag inviteres spillere og publikum til grillfest ved Tynsethallen.

Søndag 5. august
kl. 13.00 Kolstad – Haslum
kl. 15.00 Elverum – Drammen

Det blir fullt opplegg på Tynset under Savalen Cup og vi håper flere tar turen for å støtte gutta fra sine første kamper.

Det blir to kamper hver dag, fra fredag ettermiddag til og med søndag. Lørdag kveld blir det grillfest for spillere, supportere og publikum.

Lørdag kl. 13.00 blir det også et spennende idrettsseminar.

Inngang (alle under 18 år går gratis):
Dagsbillett: 150,-
Helgebillett: 300,-

 

Spillerne har lagt seg i hardtrening, vi håper du har begynt å varme opp stemmebånd og armer til å heie fram gutta gjennom en lang og heftig sesong nok engang!