Seier i første kamp i Savalen Cup – Elverum

Seier i første kamp i Savalen Cup

Elverum – Kolstad 3.08.2018 Treningskamp – Savalen Cup

Til tross for at Lasse Balstad er borte fra laget, viser Kolstad at det kommer til å bli en tøff jobb for mange motstandere nå med Rasmus Carlsen på plass som playmaker i laget.

Elverum blir hengende litt etter innledningsvis, men henter seg godt inn igjen i løpet av første omgang. Sigvaldi Gudjonsson får en tidlig strekk, som gjør at han må se resten av kampen fra benken. Didrik Linderud dominerer tidvis fra kant, og viser at han er klar for å gjøre det som trengs etter en tøff siste sesong med kyssesyken. Alexander Westby er tilsvarende god fra sin kant. Endre Langaas virker komfortabel fra start. Både Lukas Sandell, Simen Holand Pettersen og Alexander Mitrovic får vist fram skuddarmene.

I andre omgang er det Emil Imsgard som vokter målet. Det blir flere og flere redninger utover omgangen, selv om det slippes inn en del i starten. Elverum vinner til slutt komfortabelt 35-27 i denne treningskampen.