Stor stigning i helgens andre kamp – Elverum

Stor stigning i helgens andre kamp

Fikk godt overtak på Bodø i lørdagens treningskamp.

Etter gårdagens 26-24 seier mot Bodø ventet i dag returoppgjør mot værtene fra nord. Elverum kom ut i et mye høyere tempo fra start og hadde det ikke vært for mange bomskudd på kontringer så hadde ledelsen etter 15 minutter vært mye større en 10-4.
Emil står bra bakover og med Magnus og Håkon får vi satt trøkk på ankomstfasen.

I pause var stillingen 15-10 i Elverums favør.
I andre omgang løfter deg Elverum ytterligere et nivå og man løper hjemmelaget i senk. I etablert angrep sliter vi litt med Bodøs offensive forsvar men grunnet at vi fortsetter å stenge bakover og kontra så vinner vi omgangen med 15-8 og sluttsifrene blir 30-18 i sort hvit favør.
Bakover får Jonas Burud og Tine Poklar mye skryt for sitt spill i midtforsvaret.

Nå går oppkjøringen videre med masse trening hjemme i Elverum mandag – torsdag før vi reiser ned til Gøteborg for treningsturnering med svenske topplagene Sævehof, Redbergslid og Ønnered (hvor tidligere Elverumspiller David Wattstrøm holder til). Fra Norge deltar Arendal og Runar.

Kampene i Sverige blir en fin turnering i forhold til å se hvor langt vi har kommet når vi nærmer oss seriespill og entre i Champions League.