Rekordmange gir sin Grasrotandel til Elverum Håndball(!) – Elverum

Rekordmange gir sin Grasrotandel til Elverum Håndball(!)

Sikrer framtidens satsning i yngres avdeling!

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september.

Elverum Håndball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i hittill i 2018 har gitt sitt bidrag til Elverum Håndball

I perioden 01.01.18-30.04.18 gikk hele 121 582kr til Elverum Håndball og hittil i perioden 01.05.18-31.08.18 har
105 431kr tilfalt yngressatsningen til Elverum Håndball.

Det er ny rekord av bidrag til Yngres gjennom Grasrotandelen. Ikke nok med det, rekordmange velger å gi sin andel til Elverum Håndball. I januar passerte vi for første gang 700 grasrotgivere til klubben, og i skrivende stund gir hele 713 spillere på Norsk Tipping sin andel til oss. Det er vi stolte av!

Pengene går som vi har vært inne på til Elverum Håndball Yngres hvor framtidens håndballspillere skapes. Her investeres det blant annet i nytt utstyr og nye muligheter for barn og unge som spiller håndball i Elverum! Kanskje ditt bidrag er det som gir et ungt talent muligheten til å spille Champions League i framtiden, fordi forholdene har blitt lagt tilrette med midler fra Grasrotandelen(!)

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Fem prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte – uten at det koster spilleren noe som helst.

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere Elverum Håndball som din grasrotmottaker.

GI DIN GRASROTANDEL TIL ELVERUM HÅNDBALL!

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!