Stor dag for norsk klubbhåndball på herresiden(!) – Elverum

Stor dag for norsk klubbhåndball på herresiden(!)

Fantastiske nyheter for alle håndballelskere!

2014 sendte Elverum Håndball inn et forslag til NTH (Norsk Topphåndball) der vi ønsket å øke antallet kamper i sluttspillet fra best av 3 til best av 5.
Dette fordi vi mente og fortsatt mener at norsk klubblagshåndball spiller alt for få kamper i forhold til de større ligaene i Europa.
Den gangen var ikke ligaen (lagene) moden for en slik endring.

Etter de siste årenes publikumsfester og store kamper knyttet til sluttspillet, har meningene endret seg, i dag er det mange av klubbene som ser store fordeler med flere store kamper.

Når vi da i dag har mottatt beskjeden fra Norges håndballforbund om at vi endelig skal øke antallet kamper og innføre best av 5 i semi- og finaler er det ikke annet enn en stor dag med mye glede og et riktig skritt på veien i forhold til å profesjonalisere norsk klubbhåndball på herresiden.

Når antallet kamper nå øker får vi et bedre sportslig produkt, vi kan gi media, samarbeidspartnere og supportere mere spenning og et forbedret produkt i store og viktige kamper hvor alt settes på spissen.
For oss som ønsker å utvikle norsk klubbhåndball til å bli en liga som kan nærme seg topp ti av Europas ligaer, er dette veien å gå,
For klubber, samarbeidspartnere, supportere og alle som er glad i norsk herrehåndball er dette en stor dag!

Avslutningsvis kan vi glede alle som de over 1000 som har sikret seg sesongkort, dere får mere moro for pengene til samme prisen.