Vi tar tempen på nysigneringene inn mot sesongen: Jesper Gulliksen – Elverum

Vi tar tempen på nysigneringene inn mot sesongen: Jesper Gulliksen

Vi tar temperaturen på våre nye spille som nå er i gang med oppkjøring i den sorte og hvite drakten!

Hvordan har det gått så langt i forhold til forventningene dine til Elverum Håndball?

-Har gått over all forventning! Drar på mange turer med laget, veldig bra treninger, veldig godt støtteapparat og ikke minst supre gutter som har tatt meg ekstremt godt i mot! Så nå gleder jeg meg bare til å en fullstappet TA til sesongstart!


Hva har vært den største forskjellen i forhold til klubben du kom fra?

-Den største forskjellen på Elverum fra Herkules er jo både nivåforskjell, men også hvor proft opplegget til Elverum virker:)

 

Har du fått deg noen overraskelser etter du kom til EHH, og i så fall, hva var det?

-Største overraskelsen jeg har fått er vel hvor godt alle har tatt meg i mot! Både spillere og publikum! Også at de har hatt såpass god forståelse til at jeg har vært lenge skadet og at jeg av den grunn trenger litt ekstra tid til å komme meg opp på nivået jeg vet jeg kan være på!

 

Beskriv en typisk dag for deg og hva du gjør utenom trening

-En typisk dag består av skole, trening, være med kompiser og kanskje litt tid til TV eller fiske på slutten av dagen!

 

Hva vil en suksessfull sesong i Elverum Håndball innebære i dine øyne?

-En suksessfull sesong i mine øyne må være at Elverum gjør det bra på alle arenaer og at jeg kan bidra hvor Elverum føler de trenger meg! Enten det er i 2.div, NM 20 eller med a-laget! Ellers blir det bare bra for meg å ha en så god treningshverdag som jeg får her!

 

Finnes det noe du ikke liker å gjøre?

-Jeg liker ikke å være skadet! Hater å føle på følelsen av å ikke klare å bidra til laget! Nå har de gitt meg masse tillit i og med at de signerte meg, så nå må jeg vise ovenfor dem at jeg kan være en viktig brikke fremover for Elverum.