Rekordsalg av sesongkort – Elverum Håndball – Elverum

Rekordsalg av sesongkort – Elverum Håndball

Bli med du også, sikre deg din plass og spar masse penger!

Allerede før vi starter å spille om poeng er 2018-2019 en rekordsesong. Aldri tidligere har vi solgt så mange sesongkort og det er utrolig morsomt.

Hva er det som gjør at vi i motsetning til i stort sett all annen arenaidrett lykkes å øke våre publikumstall og framfor alt salget av sesongkort?
Dette kan man selvfølgelig diskutere å snu på i alle retninger men hva som er sant og som er noe vi får masse gode tilbakemeldinger på er den forandring vi gjorde tre år tilbake i tiden.
Den gangen hadde vi fått masse tilbakemeldinger på at fordelen med å være lojal å kjøpe sesongkort var lik null.

Vi satte oss da ned og så på priser fram og tilbake, vi så også på hva vi kan legge in av lojalitetsprogram i kortene og på andre fordeler som vi mener det er å ha et sesongkort.
Alle de tiltak som gjordes har tre år senere viset seg å bli suksess.
Økningen av sesongkortsalget indikerer på at man i dag ønsker å være en del av Elverum Håndballfamilien.

I dag har vi et sesongkort som er helt unikt hvor du ved kjøp får tilgang på alle våre hjemmekamper. Vi lar deg som er lojal mot Elverum Håndball få ut maksimalt av ditt kjøp uten å behøve tenke på å kjøpe billetter til en eneste kamp gjennom sesongen.

Nyheten som kom i uken om økt antall kamper i sluttspill gjør at du som har kjøpt sesongkort eller vurderer å kjøpe får enda flere kamper inkludert.
Alle Eliteseriekamper inngår
Alle NM-kamper inngår
Alle sluttspillkamper inngår (husk flere kamper i både semi- og finaler i år).
Alle kamper gruppespill i EHF Champions League inngår.

Tar du siste sesong som et eksempel hvor Elverum Håndball spilte 23 hjemmekamper. Da sparte man ved kjøp av dyreste kategori av sesongkort hele 1550kr eller om du heller vil 7,5 kamper gratis.
Dette er den veien vi ønsker å gå. Er man lojal mot Elverum Håndball så skal man føle at man sitter igjen med noe ekstra og eksklusivt.

Det at man ved store kamper har sin/e plasser sikret er en stor fordel. Man trenger ikke å stresse når vi slipper billettene.
Goder i butikkene i byen gir deg masse innsparing når du handler.

Alle disse fordelene er et resultat av de tiltak vi gjennomførte tre år tilbake i tid og vi lover at det ikke stopper her, fordelene av å bli en lojal sesongkortsinnehaver skal bare øke for hvert år.
Vi kommer arbeide fram nye fordeler som gjør at du som supporter skal føle å bli verdsatt på en helt spesiell måte.

Er du fortsatt i tvil om du skal sikre deg ditt egne sesongkort så har vi svaret til deg, ikke nøl gjør det i dag. Du kommer å bli så fornøyd når du teller sammen etter sesongen og det få følelsen av at man har sin egne plass på Norges tøffeste håndballshow blir bare større og større.

Du får kjøpt kortene enten via ehh.no, Elverum håndballappen eller så kommer du innom håndballkontoret.

Vi vil ha deg med og vi jobber hardt for det.
#sammenforelverum