Tap mot Sävehof i helgas første kamp – Elverum

Tap mot Sävehof i helgas første kamp

Det ble hard kniving i Elverums første kamp i den svenske turneringen!

I går kveld startet vi vår Sverige-tour med treningskamp mot svenske IK Sävehof. Kampen startet med et meget godtspillende elverumslag som tidlig dro i fra til 11-6 ledelse. Utover i omgangen ble det mange tekniske feil på Elverum-laget, og Sävehof kontret gang på gang inn mål. Til pause sto det 17-17.

Etter pause fulgte lagene hverandre tett, og tre minutter før slutt sto lagene helt likt. Dessverre for Elverum var Sävehof kaldest i hodet når kampen skulle avgjøres. Elverum misset tre klare sjanser, mens hjemmelaget satte to baller i mål. Dermed endte det 36-34 til svenskene.

– Det var mye positivt å ta med seg fra denne kampen, men vi gjør for mange tekniske feil. Sävehof var best når kampen skulle avgjøres, og vant fortjent, sier Michael Apelgren.
Lukas Sandell scoret sju mål, og ble kåret til Elverums beste spiller.

Elverums målskårere: Lukas Sandell 7, Kristian Ørsted 6, Alexander Westby 6, Simen Holand Pettersen 3, Sigvaldi Gudjonsson 2, Didrik Linderud 2, Magnus Fredriksen 2, Tine Poklar 2, Endre Langaas 1, Håkon Ekren 1, Jonas Burud 1, Alexander Mitrovic 1.