Seier mot Redbergslid i lørdagens kamp – Elverum

Seier mot Redbergslid i lørdagens kamp

Elverum på turnering i Gøteborg

Gårdagens kamp mot Redbergslid ble ytterligere en kamp med mye fysikk og bra tempo. Kampen startet med en del slurv fra vår side. Etter 15 minutter og stillingen 7-5 til Redbergslid så spiller vi helgens så langt beste 15 minutter. Anført av Håkon Ekren, Jonas Burud og Emil Imsgard snur vi kampen og leder i pause med 17-15.

Gjennom hele andre omgang pendler ledelsen mellom pluss fem og pluss en. Mange gode prestasjoner hvor flere spillere viser prov på høyt nivå. Vledig bra keeperspill av Emil gjennom hele kampen. Simen gjør sin beste kamp så langt i Elverumsdrakten.

Kampen ender 30-26 og vi beseirer et godt Redbergslid som forventes å ligge i toppen av Handbollsligan.

Målskårere Elverum: Simen Holand Pettersen 8, Alexander Westby 6, Lukas Sandell 4, Jonas Burud 4, Håkon Ekren 2, Didrik Linderud 2, Magnus Fredriksen 2, Kristian Ørsted 1 og Tine Poklar 1.