Mye opp og ned i Sverige – Elverum

Mye opp og ned i Sverige

Mye spennende i vente!

Helgens tre kamper gav mange viktige svar på hvor vi står inn mot seriestart og hva vi trenger å arbeide i ukene fremover til serieåpningen mot Nærbø.
På det beste leverer vi veldig gode prestasjoner med bra dynamikk i spillet, våre nye spillere ser spennende ut med masse spisskvaliteter.
Samtidig merker vi at laget på nåværende tidspunkt mangler stabilitet i prestasjonene der bunnivået er alt for lavt.

Ikke så rart med mange nye relasjoner på banen som skal etableres. Nye spillere på sentrale posisjoner skal inn i systemene til Micke og Raymond.

Gruppen skal formes nye ledere skal formes etter herrer Mehl og Børresen. Stabiliteten til en spiller som Richard Hanisch erstattes med ungdommelig entusiasme i form av spillere som Sandell og Holand Pettersen. Tar vi Simen som et eksempel så ser vi perioder hvor han får visst masse kvalitet og også stunder hvor det er mye informasjon som går gjennom hodet på både han og andre av de unge spillerne.

Samlet sett blir helgen i Gøteborg ok med gode prestasjoner mot Sævehof og Redbergslid. Søndagens kamp mot Ønnered bar preg av altfor mye slurv og enkle mistak som må fjernes fra mot 5.september.
Nå venter to uker på hjemmebane med masse fokus på detaljer i spillet. Dette vet vi gjennom de fire årene Micke har vært her er en styrke til vår gode Apelgren.

Bare å glede seg til at billettene slippes søndag om en uke.
#sammenforelverum