Søndag slippes billettene til «velkommen hjem»-festen! – Elverum

Søndag slippes billettene til «velkommen hjem»-festen!

Nærbø kommer på besøk 5.september!

Seriestart nærmer seg med stormskritt og nå er det ikke lenge før nyopprykkede Nærbø kommer bå besøk i Terningen Arena.

Søndag 18:00 slippes billettene og vi merker en voldsom interesse før kampen mot våre to hjemvendende i Steffen Stegavik og Vegard Bakken Øien.

Steffen ble før sommeren med i Elverum Håndball Wall of Fame. Dette etter en vanvittig karriere i sort og hvitt. Steffen var med og startet byggingen av den profesjonelle kultur som i dag gjennomsyrer klubben.

Steffen gikk foran i alt og er det noen som hater å tape mere enn andre så er det vår herlige trønder.
Neste mann som kommer «hjem» er Styggbergets store sønn Vegard Bakken Øien. Vi får sikkert minne Taigan om at de heier på sort og hvitt når begge disse herremenn spiller i Terningen Arena den 5. september da begge er svært populære.
Viktig at vi ikke glømmer at det er to av de største vinnerskallene som mere enn gjerne tar med seg begge poengene hjem til Jæren.

Gjennom kampen trenger vi 2-2500 gærne elverumsinger som virkelig bærer fram vårt unge lag. Med flere nye spillere er det viktig at vi gir de følelsen av og ble buret fram.
Vi gleder oss massevis til å få helse Steffen og Vegard velkommen hjem, bare de ikke stjeler med seg poengene.

18:00 søndag kveld slippes billettene og da må du være på, her kommer det gå unna og vi har trua på over 2000 tilskuere i premieren.

Hjertelig velkommen til ny sesong, vi starter der vi slapp i sluttspillet med #fullhall og #sammenforelverum