Vegard Bakken Øien er klar for å møte gamle lagkamerater! – Elverum

Vegard Bakken Øien er klar for å møte gamle lagkamerater!

-Kommer til å bli spesielt, sier Bakken Øien, om møtet med Elverum i første serierunde.

Vi har tatt en liten prat med tidligere Elverums-målvakt Vegard Bakken Øien, som denne sesongen blir å finne i Eliteseriemotstander og nyopprykkede Nærbø.

Endelig er det klart for å kaste igang årets Eliteserie, er du klar for å komme igang igjen?

-Veldig klar for å komme i gang, håper på at det blir en god sesong!

Nyopprykkede Nærbø møter fjorårets seriemester og sluttspillmester Elverum i Terningen Arena til sin første Eliteseriekamp. Er dere klare for å sette standarden for sesongen?

-Vi er ungt og sulten lag som er klare for sesongen, så vi håper på en god start.

Det er bare måneder siden du sammen med Elverum løftet sluttspillpokalen og seriegullet med Elverum. Hvordan blir det nå å komme til Terningen iført en ny drakt?

-Det blir selvsagt spesielt, men gleder meg veldig til å komme til Terningen og hilse på gamle lagkamerater og supportere. Blir fint å komme hjem til Elverum også

For første gang skal du spille Eliteserie for en annen klubb enn Elverum. Hvordan har det vært å ta steget til Nærbø foran årets sesong?

-Det har gått veldig fint så langt. Alle i og rundt klubben er hyggelige og imøtekommende. Samboeren og jeg føler oss godt ivaretatt. Vi trives veldig godt begge to.

Taiga’n har stått bak deg og Elverum og løftet dere opp, du har selv vært en del av Norges beste supporterklubb, blir det litt uvant å nå skulle spille imot Elverums 8.spiller?

-Jeg håper og tror Taiga’n tar meg i mot på en god måte, så det kommer nok til å bli litt rart når kampen begynner!

Nærbø er nyopprykket til Eliteserien foran denne sesongen. Hva er målet for sesongen for deres del?

-Vi har som mål å beholde plassen i Eliteserien, og ha en god utvikling gjennom sesongen. Vi har ett ungt lag så det kan jo hende at det vil svinge litt i perioder.

Elverumsingene har sitret etter å komme igang igjen med sesongen og det er ventet full trøkk fra første kamp når du og Nærbø tar turen 5.september.
Har du noen spesielle forventninger til Terningen Arena nå, du som kjenner byen og supporterne?

-Jeg vet at det kommer til å bli god stemning i Terningen. Så jeg håper på at det blir så mange som mulig i hallen, for det er da det er best å spille i Terningen Arena.

Nærbø slo ØIF Arendal i finalen av Skjærgårdslekene i sommer, gratulerer med det! Det må jo virkelig ha satt fyr på selvtillitten deres gjennom oppkjøringa og gitt supporterne deres et boost?

-Takk for det! Det var en veldig fin turnering for laget og støtteapparatet som vi spilte bedre og bedre i, men det er alltid noe annet når det står om poeng.

Du ankommer med et nytt lag til Terningen Arena og Elverum er deres første motstander i Eliteserien denne sesongen. Hva tenker du om Nærbøs muligheter mot den regjerende seriemesteren?

-Det kommer til å bli en skikkelig tøff kamp, den vanskeligste bortekampen, men den morsomste uten tvil! Og det allerede i første serierunde. Vi håper å spille godt, og kjempe helt inn om poeng. Vi skal ha trua på det vi holder på med, så får vi se når kampen er over!
Håper vi ses i Terningen Arena 5.september:)

Søndag 26.august åpner billettsalget, sikre deg Elverum Håndball Appen og kjøp billett tidlig!