Elverum Champions League-partnere for sesongen er klare! – Elverum

Elverum Champions League-partnere for sesongen er klare!

Elverum Håndball presenterer følgende samarbeidspartner til årets sesong i EHF Champions League

Det er med stor stolthet og glede som Elverum Håndball går inn i sin fjerde strake sesong i EHF Champions League. Igjen skal vi representere Norge i verdens gjeveste turnering og vi drømmer om å for første gang ta oss videre fra gruppespillet.
Vi er veldig stolte av å presentere følgende samarbeidspartnere som kommer til å profilere seg og aktivere kunder og ansatte i forbindelse med årets sesong i Europa:

Pelias Norsk Skadedyrkontroll
Pelias Norsk Skadedyrkontroll er et norskeid og landsdekkende skadedyrfirma som ble etablert i 1987. PELIAS har i dag over 120 ansatte plassert i alle fylker i landet.
Vi leverer blant annet tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon.

SpareBank 1 Østlandet
SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Banken har 170 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

Scandic Elgstua
Velkommen til Scandic Elgstua, hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for femte året på rad! Scandic Elgstua er et moderne konferanse- og møtehotell bygget i tilknytning til tradisjonsrike Elgstua Kafé, på Elverum.
Det er lett å finne oss på veien mellom Oslo, Trondheim, Hamar, Trysil, Kongsvinger og Sverige og det er kort vei fra Oslo Lufthavn.

Auto Plan AS
Auto Plan AS ble etablert september 1999 og holder til i lyse og trivelige lokaler på Midtstranda, rett utenfor Hamar sentrum. Deres virksomhet omfatter forretningsområder innen blant annet administrasjon og leasing av kjøretøy mot bedriftsmarkedet, både offentlig og privat sektor.
Auto Plan har i dag i 42 ansatte fordelt på kontorer lokalisert i Oslo, Lillehammer, Gjøvik, Elverum og hovedkontoret på Hamar. Selskapet omsatte i 2017 for 755 millioner NOK.

 

NTNU
Ved NTNU – Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet skapes kunnskap for en bedre verden og løsninger som kan forandre hverdagen.
NTNU er et internasjonalt orientert universitet med hovedsete i Trondheim og campuser i Ålesund og Gjøvik. NTNU har en teknisk-naturvitenskapelig hovedprofil, en rekke profesjonsutdanninger og en stor faglig bredde som også inkluderer humaniora, samfunnsvitenskap, økonomi, medisin, helsevitenskap, utdanningsvitenskap, arkitektur, entreprenørskap, kunstfag og kunstnerisk virksomhet.

AS Backe
Backes overordnede kvalitetsmål er å levere bygg til riktig tid i samsvar med kundens og myndighetenes krav. Dette er konkretisert gjennom vårt hovedmål om null feil ved overlevering.
Vi søker stadig forbedringer ved å følge med på utviklingen av teknologi og byggeprosess, og vi har fokus på erfaringsoverføring, avviksregistrering, og opplæring av alle ansatte.