Klart for sesongens første offesielle kamp! – Elverum

Klart for sesongens første offesielle kamp!

Møter Vestby i cupen 2.runde i kveld!

Duket for første offisielle kamp når de svarte og hvite tar turen til Akershus for spille den sin første cupkamp for sesongen. Laget på motsatt banehalvdel er Vestby, som ligger i 3.divisjon. Elverum reiser til Aleksander Westbys hjemsted for å kjempe om avansement til neste runde. Det er ventet mye folk på kampen som også er Aleksanders debut for Elverum. I tillegg til nevnte Westbye er det flere av Elverums spillere som for første gang i karrieren tar på seg den hvite drakta. Spillere som Simen Holand Pettersen, Jesper Gulliksen, Endre Langaas, Sigvaldi Gudjonsson og Lukas Sandell.

Som regjerende sluttspill- og seriemester kan vel man si at Elverum er storfavoritter i denne kampen. Alt annet enn seier vil være en utrolig nedtur for Elverum, og rett og slett en skandale. Dette er trolig den kampen i årets sesong som Elverum er størst favoritter i, og med ambisjoner om NM-finale i Spektrum så må de altså vinne over Vestby i onsdagens kamp. Vestby er et lag som spiller på noen nivåer under Elverum og det skal være klasseforskjell på lagene i dagens kamp. NM-gullet er det eneste gullet som Apelgren og Hamar ikke har vunnet, og det er nok høyt oppe på listen over prioritere kamper i årets sesong. Så er det sånn at man kan selvsagt ikke bare plukke titler, og derfor er det viktig at guttene er skjerpet fra første kast i årets NM. Kampen er også en fin anledning til å vise seg verdig en plass i startsekseren når Nærbø kommer på besøk om en uke.

I fjorårets NM hadde vi store forhåpninger om å komme til en finale, men den gleden satte Sten Stockfleth og hans Haslum en effektiv stopper for i Nadderud Arena. I finalen møttes Bodø og Drammen i en jevnspilt batalje som de blå fra elvebyen vant.

Vi gleder oss til årets første kamp, og det ryktes at det kommer mye folk til Vestby.

HEIA ELVERUM