Her er sesongens draktpartnere! – Elverum

Her er sesongens draktpartnere!

Elverum Håndball presenterer draktpartnere for sesongen 2018-2019

Vi er veldig stolte av å presentere følgende samarbeidspartnere som kommer eksponeres på Elverum Håndballs drakt og shorts når vi nå går inn i en ny spennende sesong i både i Norge og Europa med deltakelse i EHF Champions League.

SpareBank 1 Østlandet
SpareBank 1 Østlandet er Norges fjerde største sparebank, og har hovedsete i Hamar, med kontorer i Hedmark, Oppland, Oslo og Akershus.
Banken har 170 års historie som leverandør av finansielle tjenester til personer, bedrifter, offentlig sektor og lag og foreninger i regionen.

Pelias Norsk Skadedyrkontroll
Pelias Norsk Skadedyrkontroll er et norskeid og landsdekkende skadedyrfirma som ble etablert i 1987. PELIAS har i dag over 120 ansatte plassert i alle fylker i landet.
Vi leverer blant annet tjenester innen skadedyrkontroll, hygiene, trygg mat, fuglesikring og radon

Scandic Elgstua
Velkommen til Scandic Elgstua, hotellet som har vunnet prisen for fylkets beste hotellfrokost for femte året på rad! Scandic Elgstua er et moderne konferanse- og møtehotell bygget i tilknytning til tradisjonsrike Elgstua Kafé, på Elverum.
Det er lett å finne oss på veien mellom Oslo, Trondheim, Hamar, Trysil, Kongsvinger og Sverige og det er kort vei fra Oslo Lufthavn.

Eidsiva
Eidsiva har rundt 1000 ansatte og omsetter for omtrent 4 milliarder kroner i året. Årlig produserer vi ca. 3,4 TWh vannkraft og drifter 22 000 kilometer med strømnett i Innlandet. Eidsiva er eid av Hedmark og Oppland fylkeskommuner, og 27 kommuner i begge fylker.
Eidsivas mål er å gi god, langsiktig avkastning, utvikle Innlandets energiressurser og bidra til vekst og utvikling i regionen.
Som den største aktøren innen produksjon, overføring og salg av fornybar energi og bredbånd i Hedmark og Oppland, er Eidsivas visjon å være en drivkraft for Innlandet.

Martin M Bakken/AS Backe
Backes overordnede kvalitetsmål er å levere bygg til riktig tid i samsvar med kundens og myndighetenes krav. Dette er konkretisert gjennom vårt hovedmål om null feil ved overlevering.
Vi søker stadig forbedringer ved å følge med på utviklingen av teknologi og byggeprosess, og vi har fokus på erfaringsoverføring, avviksregistrering, og opplæring av alle ansatte.

YC Eiendom
YC Eiendom AS er en fortsettelse av Yngvar Christensen AS som ble etablert  som  en rørleggerbedrift i 1935. Rørleggervirksomheten ble solgt ut i 2007.
YC Eiendom AS driver eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning med eiendommer hovedsaklig i Elverum. Bygningsmassen leies i dag ut til kontorer, forretninger, servicenæring, lager, leiligheter m.m.
Eiendomsporteføljen består i dag av 24 eiendommer som til sammen utgjør ett utleieareal på ca. 50 000 m2. YC Eiendom AS driver kontinuerlig utvikling av eiendommene og bygningene i tillegg til nye prosjekter.

MIND
MIND er et forskningsbasert og innovativt selskap med utspring fra NTNU og Innovasjonssenteret på Gløshaugen i Trondheim.
Vi har kommersialisert egen og nyere forskning innen positiv psykologi og styrkebasert ledelse gjennom konsepter som utvikler mennesker og organisasjoner til å prestere på sitt beste. Vi bistår både nasjonale og internasjonale selskaper og virksomheter.

Veksthuset Rekruttering
Veksthuset Rekruttering har siden 1999 levert vikar- og rekrutteringstjenester til privat og offentlig sektor. I dag opererer vi fra 7 avdelinger med hovedkontor i Oslo.
Som totalleverandør har vi rådgivere innen en rekke bransjer, deriblant salg, produksjon, bygg og anlegg, økonomi/regnskap, samt ledelse og administrative funksjoner.
Konseptet vårt med lokale ressurspersoner med sterkt engasjement gjør Veksthuset Rekruttering til den suksessen vi er.

Forestia
Forestia er en av de ledende leverandørene av sponplater i Norden. Kvalitetssikringssystemet er sertifisert i henhold til NS-EN ISO 9001 og miljøstyringssystemer i henhold til NS-EN ISO 14001.
Tilpasningsdyktighet har vært et av grunnlagene for vår eksistens i over 40 år, og vil fortsette å være det også i årene som kommer. Derfor har vi bevisst satset på kontinuerlig produktutvikling, samtidig som kvalitetssikring i alle ledd er prioritert.
Vi har lang og bred erfaring, meget høy produktkvalitet og gode logistikkløsninger. Gjennom et tett samarbeid med kunder og andre samarbeidspartnere jobber vi kontinuerlig med å videreutvikle produkter og løsninger

Joker Event
Joker Event skal være den foretrukne partnerenå forholde seg til innen alt av arrangement og profileringsutstyr.

Østlendingen
Østlendingen er lokalavisen for Sør-Østerdal, Nord-Østerdal og Solør. Østlendingen utgir sin papiravis som morgenavis seks dager i uken, og har de siste årene tatt en betydelig digital posisjon i i sine områder. Avisen ble utgitt for første gang den 5. januar 1901, og som den gang er fortsatt hovedkontoret i Elverum

Norsk Tipping
«Vi gir drømmen en sjanse» – det er vår visjon. Hver dag oppfyller Norsk Tipping både store og små drømmer rundt omkring i det ganske land, både for våre spillere og overskuddsmottakere.
Vårt samfunnsoppdrag er å tilby et ansvarlig og attraktivt spilltilbud der overskuddet går tilbake til samfunnet.
Dette har vi gjort siden oppstarten i 1948, og i løpet av disse årene har Norsk Tipping bidratt med over 143 milliarder kroner (prisjustert) til gode samfunnsformål – til glede for millioner av nordmenn.

Lås & Sikring Elverum
Lås & Sikring AS ble etablert i 1992. Vi er et TrioVing Sikkerhetssenter og medlem av foreningen Norske Låsesmeder.
Vi er godkjent som lærlingbedrift i låssmedfaget
​Alle våre medarbeidere holder et faglig høyt nivå. Vi har lang erfaring i leveranser til prosjektmarkedet. Der vi i tillegg til levering/montering av lås, beslag og adgangskontroll, prosjekterer og planlegger i samarbeid med arkitekter og entreprenører.

I EHF Champions League tilkommer følgende partner:

Gunnar Holth Grusforretning AS
Gunnar Holth Grusforretning AS er den ledende stein- og grusbedriften i landet.
Vi har oppnådd denne posisjonen fordi vi til enhver tid har tilgang på utstyr og kvalifisert arbeidskraft. Dette gir oss muligheten til å ta på oss oppdrag av alle størrelser, over hele landet. For oss er ingen oppdrag for store, og vi har en rekke tilfeller vist oss som en faglig dyktig, solid og pålitelig samarbeidspartner i store prosjekter.