Rekruttlaget (G20) videre til kvartfinalen i Junior NM – Elverum

Rekruttlaget (G20) videre til kvartfinalen i Junior NM

Tok 2.plassen i gruppa og sikret avansement #VeienTilSpektrum

Elverums rekrutter (G20) spilte denne helga 3 gruppespillkamper i Junior NM i Terningen Arena. Det ga avansement til kvartfinalen etter to seiere og et tap.

Lørdag møtte Elverum, trønderlaget Tiller, det endte med en ett målseier. Alexander Mitrovic herjet for Elverum med 8 mål og når trønderne ble slått 25-24 etter at Elverum til pause ledet 15-11. Også Stian Fjæran Mogen (5) Stiven Thorsteinsson(5) Jonas Myreng Elverhøy (4) Emil Hekne(1) og Jens Grindalen Negaard (1)satte seg på scoringslista i denne kampen.

Nøtterøy var deretter motstander lørdag kveld, hvor Elverum igjen tok en knepen ett mål seier, og sikret seg dermed kvartfinale i Junior NM. Det var Jonas Elverhøy som viste seg mest fram i denne kampen med sine 7 scoringer, men også Stian Mogen (2), Alexander Mitrovic (6), Jens Grindalen Negaard (3), Emil Hekne (2), Magnus Orri Axelsson(2) og Elias Dahlstrøm (1) satte seg på scoringslista når Elverum slo Nøtterøy 24-23, etter å ha ledet 12-9 til pause.

Søndag sto Bækkelaget for tur, begge lag var før kampen sikret avansement, nå sto kampen om gruppeseier. Det ble en hardere kamp som forventet, hvor Bækkelaget fikk styre store deler av kampen. Elverum hadde muligheten til å hente inn igjen Bækkelagets ledelse ved et par anledninger, som svingte fra 2-5 mål gjennom store deler av kampen. Det endte til slutt med Bækkelaget seier, 24-20, etter at BSK også ledet 13-9 til pause.
Bækkelaget viste muskler i alle posisjoner og scoret fra alle kanter.
Elverums toppscorer ble Alexander Mitrovic med sine 7 mål, derretter fulgte Jonas Elverhøy (3), Emil Hekne(2), Markus Johan Olsen (2), Lars Væråmoen (2), Oscar Wikstrøm Nordeng (1), Oskar Kvernes (1) og Stian Mogen (1).

Alt i alt en godt levert helg av Elverum. Det mener også trener Raymond Hamar, som påpeker at søndagens kamp mot Bækkelaget var god, men at blant annet misbruk av sjanser til å komm inn i kampen igjen ble avgjørende.

G20 laget i NM er et samarbeidslag mellom Elverum og Storhamar hvor
Oscar Wikstrøm Nordeng, Sebastian Olsen Lie, Emil Hekne, Elias Dahlstrøm og Markus Johan Olsen kommer fra Stoehamar.

Bækkelaget vant alle sine kamper i gruppespillet i helga og tok 1.plassen i gruppa, dermed er også de videre til kvartfinalen.

Vi gratulerer Elverums rekrutter med avansement til kvartfinalen i Junior NM, som spilles over en kamp i oktober.